2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

58 بازدید | 10 پست

سلام من طبق برنامه‌ی یک زن که روزهای تخمک‌گذاری رو پیش بینی میکنه ۲۸ ام روز تخم گذاریم محاسبه شده ولی الان که ۲۵ ام هستش جواب کیتم منفی شد

ممکنه این ماه اصلا تخمک گذاری نداشته باشم؟

یا دو سه روز دیگه مثبت میشه؟

خیلی استرسی شدم😰

عزیزم من خواستم با کیت اقدام کنم انقدر استرس میگرفتم که نگو... دو سه ماه اخر گذاشتمش کنار و فقط طبق علائمم اقدام کردم پوزیشن رو عوض کردیم دفعات اقدام رو زیاد کردیم و شکرخدا شد

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

عزیزم من خواستم با کیت اقدام کنم انقدر استرس میگرفتم که نگو... دو سه ماه اخر گذاشتمش کنار و فقط طبق ...

منم الان واقعا استرس گرفتم نمیدونم والا چیکار کنم خودمم دوست دارم بچه اولم پسر باشه و میخوام دقیقا روز تخمک گذاری اقدام کنم وگرنه بی خیال کیت میشدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من خواستم با کیت اقدام کنم انقدر استرس میگرفتم که نگو... دو سه ماه اخر گذاشتمش کنار و فقط طبق ...

عزیزم شما که معلمی به روزهای بارداری و مرخصی زایمان فکر کردی؟ یا بدون برنامه ریزی باردار شدی؟

منم معلمم اصلا دوست ندارم زایمانم بیوفته وسط سال تحصیلی

منم الان واقعا استرس گرفتم نمیدونم والا چیکار کنم خودمم دوست دارم بچه اولم پسر باشه و میخوام دقیقا ر ...

دقیقا مثل من...ولی اولی رو بسپار بخدا..دختر و پسرش فرقی نمیکنه 

منم اولیشه دیدم با یکی دوبار اقدام که نمیشه باردار شد احتمالش کمه

روز ۱۱ بود علائمم شروع شد اقدام کردم روز ۱۲ دوبار روز ۱۳ یکبار روز ۱۴ نداشتیم روز ۱۵ یکبار و در کمال ناباوری و ناامیدی بیبی چکم مثبت شد تو فقط چیزایی که دست خودت هست رو انجام بده که مهمترینش اینکه قبل همسرت ارضا بشی ببخشید.

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

عزیزم شما که معلمی به روزهای بارداری و مرخصی زایمان فکر کردی؟ یا بدون برنامه ریزی باردار شدی؟منم معل ...

چرا گلم سعی کردم بشه اما دیدم بدتر استرس میگیرم ببین الان هم باردار بشی خیلی خوب میشه مرخصیات

من اگه از ابان بزنه سن بارداریمو تقریبا اواخر تیرماه زایمانمه، حالا مرخصیام از ۲۰ تیر اگر شروع بشه ازونور باید ۲۰ فروردین برم مدرسه که دیگه یکماه میمونه به امتحانات و قطعا کار دفتری میدن اون یکماه رو چون کلاسا معلم دارن،بعدش هم که خرداده و فقط چند روز میرم مراقب امتحانات و بعدشم که تابستونه

چرا گلم سعی کردم بشه اما دیدم بدتر استرس میگیرم ببین الان هم باردار بشی خیلی خوب میشه مرخصیاتمن اگه ...

بله واسه شما تایم خوبی افتاده

انشاالله که صحیح و سالم نینی‌تو بغل بگیری❤

عزیزم منظورت چه علائمیه؟

ترشح شفاف و ابکی کمردرد و دلدرد یهویی همینارو دارم کلا زمان تخمک گذاریم بقدری ترشحاتم زیاده که باید پد بزارم

بله واسه شما تایم خوبی افتادهانشاالله که صحیح و سالم نینی‌تو بغل بگیری❤

شماهم اقداماتو داشته باش انشالله که میگیره تا دی ماه مرخصیات هدر نمیشه

هدرم بشه فدای تار موی نینی😍قربونت برم ایشالله زود باردارذشی فقط بیخیال باش