2777
2789
عنوان

برگردید به عقب چه رشته ای میرید

238 بازدید | 23 پست

و چه شغلی انتخاب میکنید؟

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پزشکی اول و آخرم بازمم میرفتم😁😍

سخته خو😂

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

در حال حاظر که شغلی ندارم و کنکوری هستمولی به جای رشته ی هنر انسانی یا تجربی رو انتخاب میکردم

بعد من تجربیم بودم الانا میگم کاش میرفتم هنر 

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 
شاید طراحی دوخت

🥲💔

منم انسانیم میگم کاش میرفتم ریاضی یا هنر

دندان پزشکی میرفتم تازگیا به دندان پزشکی علاقه پیداکردم

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)

اتفاقا خیلی مزخرف بود 

هنر به عنوان یه سرگرمی عالیه 

ولی به عنوان کار اصلا بخصوص تو ایران هیچ آینده ای نداره مگر اینکه خودت خیلی تلاش کنی و یا اینکه شانس بیاری 

من خودم عاشق هنرم وقتی خوندمش فهمیدم ولی به عنوان یه شغل دوسش ندارم