2777
2789
عنوان

پنج روزه قهرم با شوهرم

278 بازدید | 15 پست

عقدیم هنوز دعوامون شد اومدم خونه دیدم بلاکم کرده منم از حرص از همه جا بلاکش کردم 

دیشب قرار بود بریم مهمونی طرف شوهرم دیدم مادر شوهرم زنگ زده که بیا منم نتونستم روشو زمین بندازم خلاصه خودم پاشدم رفتم 

شوهرمم جدا خودش اومد 

من رفتم طرف زنونه که همه ی خانوما تو اتاق نشسته بودن شوهرمم همش به بهونه مختلف  میومد یواشکی یه نگاه به من میداخت میرفت دیگه طوری شد که شد سوژه همه میخندیدن دیگه😅 

امروز صبح هم اومده برا مامانم نون خریده😂

شب شوهرم بدون اینکه حرفی بزنیم باهم رسوند خونه  ولی بازم بلاکم هنوز چیکار کنم آشتی کنیممم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااا بلاکش کرده 🫤

منم شوهرم جلو همه بخاطر فرار خواهر شوهرم سرم داد زد  جلو همه فقط گفتم برو قرص استامینوفن بخر مادرشوهرم حالش خوب نبود  گفت تو میدونستی و تقصیر توعه   مادرشوهرم و پدر شوهرم دعواش کردن حتی ولی بدتر داد میزد 

الانم با همه خش و بش میکنه رفته نشست با دختر خاله هاش  و پسر خاله هاش منو محل نمیده 

اولین باره اینطوری باهام رفتارمیکنه دلم گرفته 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷