2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خرداد ازدواج کردم تا الان به دلیل یسری مسائل پیششونم 

خیلی برام سخت میگذره بااینکه خیلی باهام مهربونن ولی واقعا سخته مخصوصا اینکه همسرمم یه شهر دیگه کار میکنه

یعنی ساختمون مادرشوهر؟از جهنم سیاه هم بدتره انگار دهنه شیر رو تزیین کنی بری توش زندگی کنی حالا الان یه عده میان میگن وای مثله بهشته ولی من راست میگم 

پسرم ❤❤😍😍😘😘

داشتم

سخت گذشت ولی گذشت. حدود یه سال زیر یه سقف بودیم.

مثل اسارت میموند ولی هیچوقت اونو مقصر ندونستم و حرمتشو نشکستم با اینکه بعضی وقتا واقعا کلافم میکرد. 

شما هم زیاد بهش فکر نکنی راحت تر میگذرونی ولی در عین حال دنبال راه حلهای دیگه هم باش

عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  

اگر همصحبتی هست منکه مادرشوهرم همش میگ من زن عاقلی بودم فلان گردم من دانا بودم فلان کردم.بخدا قشنگ لفظ من خیلی عاقلم رو میگه😂😂😂😂برایه ساعت گوش میکنم بعدشم میرم خونه خودم

ما تو یه ساختمونیم هر روز میرم بهش سر میزنم‌ خیلی گله

مریضه میشه براش دعا کنید😢

پسر گلم👦 دختر نازم👧 مامان و بابا عاشقتونیم.❤💙میشه با دلای پاکتون برای سلامتیمون و رسیدن به آرزوهامون از ته دلتون دعا کنین؟!!🙏😇ما چهار تایی خوشبخت ترینیم😍
من خرداد ازدواج کردم تا الان به دلیل یسری مسائل پیششونم  خیلی برام سخت میگذره&n ...

منم یه سال پیششون زندگی کردم به طور خیلی بدی زندگیم گذشت آحرشم هزارتاجنگ دعواکردم تارفتم خونه خودم وگرنه شوهرم خیال جدایی نداشت ازمادرش

ما تو یه ساختمونیم هر روز میرم بهش سر میزنم‌ خیلی گله مریضه میشه براش دعا کنید😢

خدا شفا بده.منم مادرشوهر خیلی محترم وخانومی داشتم.خیلی جوون بود حیف شدددد😢😭😭

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا