sjbehh مدیر استارتر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 458 عنوان جراحی واژن درمطب 264 بازدید | 25 پست کیا جراحی واژن درمطب انجام دادن؟(تنگی واژن)تاچندروز دردداشتید؟میشه بیاید توضیح بدیدمن ۵ روز انجام دادم هنوز درست نمیتونم راه برم وبشینم یخورده سخته برام..درد بخیه هم دارم خداراچه دیدی شاید همه چی درست شد💕 1403/08/25 | 12:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shyda84 عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 449 ملت چه کارا که نمیکنن😐🤣 بجز استارتر ریپلای نکنید حوصله دعوا ندارم
sjbehh مدیر استارتر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 458 ملت چه کارا که نمیکنن😐🤣 مشکل داشتم که انجام دادم خداراچه دیدی شاید همه چی درست شد💕
aylllinjan عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 15730 ملت چه کارا که نمیکنن😐🤣 واسه همین میگیم ی بچه ریخته تو سایتشما مگه از طرف خبر دارین ک میایید قضاوت میکنید چرا انجام داده مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
saray393 عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 21902 نباید زیاد پاهات باز شه تا هفته دوم یکطرفه بشین و بخواب زیاد راه نرو و قدمهات خیلی کوچیک باید باشه سلامتی و خوشبختی دخترم
shyda84 عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 449 واسه همین میگیم ی بچه ریخته تو سایتشما مگه از طرف خبر دارین ک میایید قضاوت میکنید چرا انجام داده شما یه نگاه به امضام بنداز جوابتو میگیری بجز استارتر ریپلای نکنید حوصله دعوا ندارم
aylllinjan عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 15730 شما یه نگاه به امضام بنداز جوابتو میگیری توام جواب نمیدادی سر حرف امضات میموندی مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
sjbehh مدیر استارتر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 458 واسه همین میگیم ی بچه ریخته تو سایتشما مگه از طرف خبر دارین ک میایید قضاوت میکنید چرا انجام داده والا هیشکی دوست نداره الکی واسه خودش درد درست کنه..منم مجبور به این عمل بودم.چندتاسوال داشتم گفتم اگه کسی انجام داده ازش بپرسم خداراچه دیدی شاید همه چی درست شد💕
aylllinjan عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 15730 والا هیشکی دوست نداره الکی واسه خودش درد درست کنه..منم مجبور به این عمل بودم.چندتاسوال داشتم گفتم اگ ... بگو شاید بدونم خواهرم انجام داد مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
sjbehh مدیر استارتر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 458 نباید زیاد پاهات باز شه تا هفته دوم یکطرفه بشین و بخواب زیاد راه نرو و قدمهات خیلی کوچیک باید باشه شماانجام دادی؟؟خیلی رعایت میکنم ولی بازم بخیه ها دردداره؟؟ببخشید میپرسم من الان نگاه کردیم دوتا رنگ ازنخ های بخیه بیرونن..ابی که کشیدنیه ویکی هست کرم رنگ قشنگ نخش مشخصه ویخورده بلنده ایا طبیعیه؟؟ خداراچه دیدی شاید همه چی درست شد💕
shyda84 عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 449 توام جواب نمیدادی سر حرف امضات میموندی عشقم کور بودن شما تقصیر من نیست بعضیا اگه احمق نبودن خودشونو وسط موضوعی که بهشون مربوط نیست نمینداختن بجز استارتر ریپلای نکنید حوصله دعوا ندارم
nelo68 عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 12860 شما یه نگاه به امضام بنداز جوابتو میگیری نه خوشم امد🤣👌 حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊
sjbehh مدیر استارتر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 458 بگو شاید بدونم خواهرم انجام داد تا چندروز درد داشت ؟؟چندروز بعدش رفت بخیه ها کشید؟؟الان نگاه کردم میبینم دوتا رنگ از نخ ها کامل مشخصه..یکی ابی که کشیدنیه واون یکی کرم رنگ که یه خورده هم بلنده میترسم باز شده باشه...یانه طبیعیه؟ خداراچه دیدی شاید همه چی درست شد💕
aylllinjan عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 15730 عشقم کور بودن شما تقصیر من نیست بعضیا اگه احمق نبودن خودشونو وسط موضوعی که بهشون مربوط نیست نمینداخت ... @niniyar_3 @niniyar_5 ایشون توهین کردناینم برای اینکه اگ پیامشون پاک کردن مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
aylllinjan عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 15730 شماانجام دادی؟؟خیلی رعایت میکنم ولی بازم بخیه ها دردداره؟؟ببخشید میپرسم من الان نگاه کردیم دوتا رنگ ... اره فک کنمخواهر منم خیلی درد داش فشارش میفتاد همشی ماه خوب شدتو الان چن وقتته عمل کردی؟ مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.