2777
2789
عنوان

بارداری

75 بازدید | 5 پست

سلام خانوما

من شنبه رفتم سونوگرافی ی هفته پیش یکم لکه بینی داشتم الان هعی قط میشه و هست 

این جواب سونوگرافی من هست میخاستم ببینم کسی اینطوری بوده و بچه سالم باشه 

طبق آخرین پریودی من ۲ مهر بود روزی ک رفتم سونوگرافی ۶ هفته ۵ روزم بود اما تو سونو زده ۵ و دو روز و طبق آخرین پریودی تاریخ زایمان میشد ۹ تیر اما سونوگرافی زده ۱۹ تیر دکتر گفت امکان داره دیر تر هم باردار شده باشی 

و من تو اون مدت اصلا حالت تهوع نداشتم اما از دو روز بعد از سونوگرافیم حالت تهوع شدید دارم طوری ک آب میخورم پس میارم با ترس و لرز چیزی میخورم

از الان به فکر روز زایمانتی😐اصلا برات مهم نیست ساک خالیه هیچی تشکیل نشده توش و دفورمه هم هست اینکه سن ساک با پری دو هفته تفاوت داشته باشه عادیه که 

سونو واژینال باید میدادی دقیق تر معلوم میشد 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

از الان به فکر روز زایمانتی😐اصلا برات مهم نیست ساک خالیه هیچی تشکیل نشده توش و دفورمه هم هست اینکه ...

خب سوالم‌همینه امکان داره با توجه به حالت تهو شدیدم جنین تشکیل شده باشه گون قبلش اصلا حالت تهو نداشتم

خب سوالم‌همینه امکان داره با توجه به حالت تهو شدیدم جنین تشکیل شده باشه گون قبلش اصلا حالت تهو نداشت ...

باید کیسه زده تشکیل بشه بعد جنین و بعد قلب

ولی ساک بارداریت دفورمه هست این احتمال سقط رو بالا میبره  ،نمیشه با حالت تهوع حدس زد چیزیو باید صبر کنی دوباره بری سونو ولی الان هم میتونی بری سونو واژینال زودتر مشخص میکنه