2777
2789
عنوان

امان از بی پدری😟

122 بازدید | 8 پست

از ی طرف خونه شده محل اسکان اون فامیل هایی که با شوهرشون یا ننه باباشون دعوا میکنن میان خونه ما

یک بار خاله ام با دوتا از بچه هاش یک ماه ونیم خونمون بودن از شوهره قهر کرده بود....

چون مرد نیست راحتن

از ی طرف نظرات و دخالت ها زیاد شده...

از ی طرف تو هر مراسمی جاش خالیه....

از ی طرف الان عقدم دارم جهاز میخرم میگن تو زیاده روی نکن تو جهاز خریدن پدر بالا سرتون نیست...

از طرفی هیچ کدوم از فامیلا یه بار نپرسید میتونی جهاز بخری داری نداری کمک نمیخوای فقط در حد تعارف وگرن من خودم قبول نمیکنه

پدر چه نعمت خوبیه 

خوشبختن اونایی که پدر دارن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کمکی که نمیکنن فقط دخالت فضولی خوب انجام میدن.میدونم چی میگی.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

انشالله ک خدا مادرت برات نگه داره عزیز دلم انشالله خدا ی طوری جور میکنه چش همه در بیاد منی ک پدرم داشتم کاری نمیتونست کنه نظار گر بود ۱۵ سال خونه نشینه همچی گردن برادر کوچیک ۲۰ سالم بود ک حتی ی کار درست حسابی ندارع بهترین ها گرفت در حالی چکاش نمیدونم چطور باید پاس کنه استرسشو دارم

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

عزیزم خونه خالمم مثل شما بود 

چون همسرش فونت کرد و فقط دوتا دختر داشت خونش پاتق شده بود همیشه خدا پر مهمان و شب نشینی من مجبور شدم یک هفته بخاطر امتحاناتم بمونم هرشب مهمان داشت یه روزایی حتی ظهر 

من اونسال نمره هام بد شد چون همش درحال کمک بودم بهشون خالم همش میگفت کاش میموندی کاش همه مهمانها شبیه تو بودن 

بنده خدا وضع مالیش بد نبود ولی خب هیچی نتونست پس انداز کنه اطرافیانش واقعا خوردنش

عزیزم خونه خالمم مثل شما بود چون همسرش فونت کرد و فقط دوتا دختر داشت خونش پاتق شده بود همیشه خدا پر ...

وای بخدا خونه ما هم شده پاتق

خیلی بده اینطوری 

هیچکی ملاحظه نداره