2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر خرافاته

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

کارما محدود به این دنیاست، من معتقدم بخش خیلی زیادتری از عدالت مربوط به آخرته.

عدالت اون دنیا به چه درد این دنیا میخوره، اینکه این دنیا بهمون ظلم بشه بعد اون دنیا طرف مجازات بشه عین بی عدالتیه،

آره بابا به این چیزا دلت و خوش نکن هرکی اذیتت کرد پدرش و خودت دربیار

آخه میگن اون دنیا طرف مجازات میشه ، احساس میکنم یه دروغه که باهاش خودمون گول بزنیم ، من این دنیا حقی ازم ضایع شده بعدش توی این دنیا طرف مجازات نمیشه باید وایسم تا اون دنیا بیاد مجازات شدن طرف رو ببینم؟؟ خدایی ناعادلانس

عدالت اون دنیا به چه درد این دنیا میخوره، اینکه این دنیا بهمون ظلم بشه بعد اون دنیا طرف مجازات بشه ع ...

اینکه طرف آخرت مجازات می‌شه، عذابش همون کاراییه که کرده، اون دنیا به خاطر اینکه کمتر در قید و بند جسمه و روحش بیشتر در معرضه، درد واقعی کاراشو بیشتر حس می‌کنه و عذاب می‌کشه. وگرنه عدالت در حق ظالم و مظلوم همیشه در جریانه چه این دنیا چه اون دنیا. عدالت خیلی وسیعه نمی‌تونی فقط یه مقطع از زندگی طرفو ببینی و نتیجه بگیری. برا همین احقاق حق واقعی دست خداست ما باید طبق عقلانیت جلوی بی‌عدالتی‌ها رو تا جایی که می‌تونیم بگیریم.

پاینده ایران