2777
2789
عنوان

خودکشی

223 بازدید | 5 پست

سلام‌خوشگل خانوما 

من چندسال پیش یه تایمی حالم بد بود خیلی به خودکشی فکر میکردم

جدیدا یاد اون روزا افتادم همش برام سواله ک آذمی ک خودکشی میکنه شجاعه ک ازجونش میگذره 

یا ترسوعه چون برا فرار از مشکلات خودشو حذف میکنه🤔

نظر شما چیه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودکشی با کامیکازه و هاراگیری فرق داره

ینی چی

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
ینی چی

خودکشی از سر ناامیدی و ترسه اما کامیکازه برای یک حذفی خودکشی می‌کنه مثلا تو جنگ هستی یه تانکی میاد خودتو با مین میندازی زیر چرخش اما هاراگیری به معنایی خودکشی برای باز پس گیری ابرو هستش مثلا کاری بدی کردی برای جبرانش خودتو خلاص میکنی

خودکشی از سر ناامیدی و ترسه اما کامیکازه برای یک حذفی خودکشی می‌کنه مثلا تو جنگ هستی یه تانکی میاد خ ...

نه همین خودکشی ک یسری بدبختی داری نمیتونی تحمل کنی خودتو میکشی