2777
2789
عنوان

زلزله نهاوند

544 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها،اینجا تابستون یه زلزله ۴.۷ ریشتری اومد از اون موقع تا حالا من شبا خوابم نمیبره و کل بدنم میلرزه،تابستون حدود ۷۰ تا پس لرزه ی کوچیک اومد نهاوند،اینجا رو گسله،حالا که کرمانشاه اینجوری شد و همون موقع اینجام لرزید و حس شد باز ترسم شروع شده و بیشتر شده،دیشبم یه ۲.۵ ریشتری اومد که توو این سرما تا صب بیرون خوابیدیم از صب از ترس نشستم دم در،به نظرتون چیکار کنم خوب بشم،دکتر برم؟ دعا هم گرفتم فایده نداشت،با این اوضاع نمیتونم برم خونه ی خودم،چون تنهایی میترسم،الان عقدم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم از زلزله 5 سال پیش تبریز ترس تو وجودم مونده ، تازه بهتر شده بودم عید هم تو مشهد ترسیدم بازم بهتر شده بودم زلزله کرمانشاه رو به شدت احساس کردیم و بازم ترس کل وجودمو گرفته ... ترس زیر آوار موندن وحشتناکه..😖

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
ینی خوب میشم؟

اره ... اینجوری که بده)): ترس خوب نیس)): ولی مشاوره برو حرف بزنن بهترمیشی بهت راهکارمیده. ..

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
ینی خوب میشم؟

اره عزیزم.استرس پس از سانحه گرفتی.اما بقول دوستان راه داره وخوب میشی.الان برو همینو سرچ کن ببین اینجوری هستی یانه

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا