bilie85mis مدیر استارتر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 4901 عنوان حالم بده بخدا خستم نمیخوام دیگه درس بخونم 426 بازدید | 42 پست یازدهم انسانی ام، به رشته ام علاقه ندارم.🖤فردا ۳تا امتحان داریمریاضیجغرافیاعلوم۳تاشونم سخته بخدا 🥲 هیچ انگیزه ای ام ندارم چیکار کنم؟ زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند. 1403/08/25 | 10:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نورای_خدا عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 2203 منم باید از امروز مثل خر درس بخونم۲۵ روز دیگه آزمون وکالت دارم
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 12718 منم منتها دوازدهمم هر چه سریعتر تغییر رشته بده وگرنه پشیمون میشی مثل من مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
ooاسماءoo عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 3111 ببین علاقه نداری؟درستع ولی دیگه این رشته رو انتخاب کزدی دیگه تموم شده حالا مسیرتو نگاه کن بین چیکار کنی که موفق بشی دیگه علاقه رو بذار کنار بخون حتی به خاطر موفقیتت هم شده بخون
شویدپلوباماهی عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 2174 چرا ۳تا امتحان تو یه روز انداختین؟پنجشنبه و چهارشنبه خونده باشی امروز مرور کن
غزلشم عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 3994 من میخام کنکور ادبیات بدم رشتم ریاضیهسخته رشتش؟چ کتابایی برا کنکور از سوال میاد؟ لبخندهرگزملاکشادبودننیست.
ooاسماءoo عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 3111 علوم اجتماعی منظورته؟ یازدهم علوم اجتماعی نداره منظورش علوم فنونه
easterngoddess عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 7337 یازدهم علوم اجتماعی نداره منظورش علوم فنونه قبلا ما جامعه شناسی داشتیم فکر کردم منظورش اونه
ooاسماءoo عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 3111 من میخام کنکور ادبیات بدم رشتم ریاضیهسخته رشتش؟چ کتابایی برا کنکور از سوال میاد؟ برای کنکور کتابای تخصصیش زیاده و مهارت میخواد خیلی راحت نیس منطق و فلسفا دو پایه جامعه شناسی سه پایه تاریخ و حغرافیعلوم و فنون.عربی ریاضی اقتصاد روانشناسی اینا کل دروسیه که قراره کنکور بدی
ooاسماءoo عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 3111 قبلا ما جامعه شناسی داشتیم فکر کردم منظورش اونه الان علوم اجتماعی اسمش عوض شده جامعه شناسیه ولی تو کنکور همون علوم احتماعیه