2777
2789
عنوان

چقدر مذهبی ⁉️

238 بازدید | 16 پست

عزیزان گزارش دهنده لطفا بس کنید ❌

خودم

نماز دیر یا زود میشه

حجاب مجبور نباشم نمیزنم

مشروب نمیخورم

سیگار نمیکشم

قلیون میکشم

دوست پسر دارم

غذا حلال باشه حتما 

روزه بتونم میگیرم

با فامیل یا پسری بشناسم دست میدهم

غیبت میکنم 😭

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم 😭🥲

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

بدحجابم

مشروب نمیخورم

سیگار نمیکشم

قلیون نمیکشم

دوس پسر ندارم الان ولی محدود نمیکنم خودمو

با پسرا حرف میزنم

غیبت سعی میکنم نکنم و تا حدی ام موفقم

نماز نمیخونم

روزه اگ بتونم میگیرم

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
بدحجابممشروب نمیخورمسیگار نمیکشمقلیون نمیکشمدوس پسر ندارم الان ولی محدود نمیکنم خودموبا پسرا حرف میز ...

جالبه ما یه طیف خیلی مذهبی طور داریم که حالا وانمود میکنند هیچکدوم کارا نمیکنند یه طیف مقابل که برعکس هستند ولی شاید ۹۰ درصد جامعه جاهایی باشیم که حد وسط رو نگه داشتیم ولی صدای اون دو طیف بیشتر شنیده میشه. 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

جالبه ما یه طیف خیلی مذهبی طور داریم که حالا وانمود میکنند هیچکدوم کارا نمیکنند یه طیف مقابل که برعک ...

دقیقن، من اصلن مذهبی نیستیم ولی خب خیلی چیزارو رعایت میکنیم،ب حلال و حرام اعتقاد داریم ب محرم نامحرم اعتقاد داریم و.. ولی ن اونقد سفت و سخت ینی مث خیلیای دیگ..ن از اینور بوم افتادیم ن از اونور

نمازم تا چن سال پیش میخوندم بعد ول کردم البته دوس دارم دوباره بخونم...

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز