2777
2789
عنوان

گفته مسخره بازی سلبریتی نینی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 88 پست
رعییس جمهور سایت دیگه چه مزخرفیه

استارترش من بودم

با وحشی زیبا بهترین دوستم و بقیه اکیپمون بین خودمون زدیم بین اکیپ خودمون

به شما چه ضربه‌ای زده؟؟؟

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم ، گمنامی بهتره ولیسلبریتیشو دیدمگمنامی بهترهالبته این نظر منههر کدوم مزایای خودشو داره

من خودم تاپیکای پارسالمو بخونی سه تاشون تو پربازدید بود ولی برام مهم نیست دیگه مثلا بره پربازدید که چی؟ پول میدن؟ نه

الانم مطمینم خیلی کم منو بشناسن

:)

شما یکم کودک تشریف داری مشکل اینجا اینه که محدودیت سنی نداره واسه کاربرا

من کودک

توی قوانین گفته شده که از 15 سال به بالا

ولی چیزی که من دیدم از بچه 9 سالش هست الی ماشالله

همه چیزی هم که تصورشو میکنی یا نمکنی داخلش پیدا میشه

به شعار سایت هم نگاه نکن که نوشته بارداری و اینا

اینجا کاربر شرکت تولید تاید و وایتکس تیک میگیره ، خانم باردار تیک نمیگیره

یه مشت بچه مچه باعث میشه خیلی از تاپیکای مهمی که درباره اقدام وبارداری زده میشه دیده نشه

کی تاپیک بارداری پربازدید شد 

همش خیانته که 

یچی بگو با باور عموم بخونه

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

استارترش من بودمبا وحشی زیبا بهترین دوستم و بقیه اکیپمون بین خودمون زدیم بین اکیپ خودمونبه شما چه ضر ...

ن خودتو میشناسم ن دوستاتو 

چطور فکر کردی سلبریتی هستی 

😐

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

طرف تاپیک فیک تابلو میزنه بعد لو هم  میره از رو نمیره یه سری بچه یا حتی بزرگسال از رو حسرت و عقده طرفداریشو میکنن بعدم میگن اوووو فلانی سلربتی سایته بعد که گندش در میاد فازشون عوض میشه که به شما که اسیب نزده اصلا دلش خواسته همش دروغ بگه😂😂😂

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
من کودکتوی قوانین گفته شده که از 15 سال به بالاولی چیزی که من دیدم از بچه 9 سالش هست الی ماشاللههمه ...

۱۵سال عاقل 

با ۳۰سال نخود مغز فرق داره

ملت اینجا سوال مطرح می‌کنن یا حرفای مهم میزنن

شما چی

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

تاپیک دورهمیشون به نظرم مشکلی نداره ،مشکل اصلی اونجاست که توبقیه تاپیکاهموتگ میکنن وچندین صفحه چت میکنن وتاپیک ازموضوع اصلیش خارج میشه ومجبوری چندصفحه فحش بخونیم .ممنون میشم ریپ نزنین

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

کی تاپیک بارداری پربازدید شد همش خیانته که یچی بگو با باور عموم بخونه

رئیس جمهور سایت اومد.عزیزم به ریاست برس

تاجی ام💙💙🌟🌟..🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀