2777
2789
عنوان

همکار دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 36 پست
گفتنش مشکلی نیست قبل از خواستگاری رابطش با هم خیلی خوب بعد اون دیگه محل نداد فقط چند بار چشم چشم شدی ...

خوب شایدمعذب شده بعدش 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینو درست میگید مخصوصا اگه دختر مستقل هم باشه دیگه اصلا سمت ازدواج نمیاد تو فامیل ما هرچی دختر هست ا ...

دقیقا

قدیم به خاطر خیلی  از محدودیت ها دخترها میرفتند سمت ازدواج.

الان آزادی های بی حساب باعث شده لذت زود گذر وتنوع طلبی را جایگزین کنند تا زمانی که دیگه کسی بهشون نگاه نکنه، اون وقت مثلا ۴۵ سال به بعد فیلشون یاد هندوستان میکنه که ازدواج هم وجود داره، بعد میان تاپیک میزنند چقدر دیر شد حالا فاصله فرزندم با من زیاده وفلان وبهمان

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

حتی دلیل که ازدواج نمی کنه را پرسیدم جواب پیام نداد

اگه دوسش دارین قانع نشین دوباره بپرسین وبگین اگه کسی توزندگیتون نیست بیشتردرموردمن فک کنین 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

اشتباه کردی دیگه راه های ابراز علاقه به دخترا رو یاد بگیرید همینجوری رفتی گفتی خانم فلانی بیا ازدواج ...

درستش همینه بخدا . وگرنه بقیشون الکی میگن دوست دارم ولی جرئت پا پیش گذاشتن برا ازدواج ندارن

درستش همینه بخدا . وگرنه بقیشون الکی میگن دوست دارم ولی جرئت پا پیش گذاشتن برا ازدواج ندارن

پادشاه انگلیس هم مستقیم به من بگه بیا ازدواج کنیم میگم نع مرسی 

اول راه های بدست آوردن دل دخترا یاد بگیرن بعدش ازدواج مطرح کنند.