2777
2789
عنوان

همکار دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 36 پست
قبل از این خواستگاری کنم این طوری نبود رابطه‌اش خوب بود باهم

خوب شایدبااین کارمی خوادبفهمونه دوباره درخواست کنین ازش

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قبل از این خواستگاری کنم این طوری نبود رابطه‌اش خوب بود باهم

دوباره برو جلو برای خواستگاری

یا مشکلش اینه یا هم از شما انتظار نداشت ک اینکارو بکنی

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!

دخترها فقط ادعاشون هست که اهل ازدواج هستند،

اکثرشون مجردی را ترجیح میدن، با آزادی های زیاد ورفاهی که الان دخترها تو خانواده و اجتماع دارند از ازدواج فراری هستند ونمیخوان مسئولیت قبول کنند.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

چند بار چشم چشم شدیم

خوب دوباره به یه طریقی به همون خانمی که ازشون درخواست ازدواج کرده بود.بگین بپرسن ببینین دلشون می خوادکنارشماباشه یانه احتمالاجوابشون مثبت باشن چون بارهابرای خودم پیش اومده این موضوع گفتم نه که چرانگن این دختره هول کرده همون اول بله گفت 

دخترها فقط ادعاشون هست که اهل ازدواج هستند،اکثرشون مجردی را ترجیح میدن، با آزادی های زیاد ورفاهی که ...

اینو درست میگید مخصوصا اگه دختر مستقل هم باشه دیگه اصلا سمت ازدواج نمیاد تو فامیل ما هرچی دختر هست از 75 به اینور همه مجردن بعضی هاشون مستقلن بعضیا هم پیش خانواده دیگه مثل قدیم نیست که دخترو زود شوهر بدن

....

بعید فعلا خودش هم همکار خانم گفته خواستگار نداره

به نظرم اگه دخترخوبیه دوسش دارین دوباره ازش بخوایین باهاتون ازدواج کنه

به نظرم اگه دخترخوبیه دوسش دارین دوباره ازش بخوایین باهاتون ازدواج کنه

گفتنش مشکلی نیست قبل از خواستگاری رابطش با هم خیلی خوب بعد اون دیگه محل نداد فقط چند بار چشم چشم شدیم