2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 41 پست
اخه ۶ماه پیش ک دوست شدیم حدود یک ماه درگیر بودیمو حرف زدیم درباره گذشته و تموم شدالان ک بحث ازدواج ج ...

خب دیگه ببین چقدر درگیره و چقدر تو رو یه آدم آزاد و بالغ نمی‌دونه که ول نمیکنه داستانو 

قاعدتا الان فقط باید بهت بچسبه و رمانتیک باشه از طرفی باید الان تو رو با هر گذشته‌ای بپذیره 

وقتی نمیتونه چیکار داری ادامه بدی 

بخدا که هر کیس بعدی از قبلی بهتره

عقد نکردی خودتو بدبخت نکنبخداوندوی خدا ابن الان داره اینجوری ....بازی در میاره بعداز عقد امونتو میبر ...

دقیقا هی بیخیال میشه بعد باز دوباره شروع میکنه این بحثارو

من میگم اگ من همچین کاری ام کرده باشم باز مهم اینه ک رابطه نداشتم با کسی و اصن تورو در جریان گذاشتم میتونستی تصمیم بگیری ن اینکه جدیش کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه ۶ماه پیش ک دوست شدیم حدود یک ماه درگیر بودیمو حرف زدیم درباره گذشته و تموم شدالان ک بحث ازدواج ج ...

بعدشم بقول ما ترکا یه زن عقد یه شوهرمیشه و یه شوهر داره کل خانواده ی دوماد شوهرِ زن نیستن

این از الان خودشو وخانواده شو باهم میگه 

خب دیگه ببین چقدر درگیره و چقدر تو رو یه آدم آزاد و بالغ نمی‌دونه که ول نمیکنه داستانو قاعدتا الان ف ...

ی بار گوشیمو گرفت چک کنه 

منم چون از قبل پیاما تو گوشبم بود گفتم نمیزارم هم ب این دلیل ک واسه گذشته هم اینکه دوست ندارم اصن گوشیمو بدون اجازه چک کنی

جوری منو هل دادن ک پهلوم کبود شد

هنوزم ک هنوزه میگ معلوم نیس چی داشتی تقصیر خودت بود

بعد فکر کن این ادم بعد قضیه عکسا اومده خاستگاری من

خب وقتی انقدر سخت گیره یکم مشکوک میشم ک خودش این عکسارو فرستاده داره اذیتم میکنه ک شاید اصن حرف بکشه

ی بار گوشیمو گرفت چک کنه منم چون از قبل پیاما تو گوشبم بود گفتم نمیزارم هم ب این دلیل ک واسه گذشته ه ...

اصلا تو فکر کن خودش فرستاده که حرف بکشه یا اصلا فکر کن یکی میخواد اذیتت کنه

مسئله اصلا عکسا و گذشته‌ی تو نیست 

مسئله اینه که تو میخوای با مرد شکاکی که هلت داده و میخواسته گوشیتو چک کنه و بهت اعتماد نداره (و احتمالا کلا ادم بی اعتمادیه) ازدواج کنی

متوجه این موضوع هستی؟ 

بعدشم بقول ما ترکا یه زن عقد یه شوهرمیشه و یه شوهر داره کل خانواده ی دوماد شوهرِ زن نیستناین از الان ...

چیزی که زیاده مرد

خودتو بدبخت نکن 

کاش دستم وصدام میرسید به دخترای سرزمینم و بهشون میگفتم اول غرور وشخصیت و منیت خودتون رو دوست داشته باشید،برای خودتون ملاک و معیار و خط قرمز هایی داشته باشید بعد ازدواج کنید 

کاش میتونستم بگم ک به هر بهایی ازدواج نکنید جسم و روحتون رو تقدیم هر لاشخور نکنید

کاش میتونستم بگم برای رهایی از دست خانواده ی بد ازدواج نکنید اگ هم خون آدم میتونه بدی بکنه از غریبه چه انتظاری برای خوشبخت کردنتون دارید

اصلا تو فکر کن خودش فرستاده که حرف بکشه یا اصلا فکر کن یکی میخواد اذیتت کنهمسئله اصلا عکسا و گذشته‌ی ...

اره دیگ

و اینم هست ک حل میشه این موضوع بعد چند وقت باز همرو رو میکنه با چیزای جدیددد

میگ یهو نفهمم چیزی تو اینده بابام بیاد بگ چرا زنت با فلانی بوده یا فلان کارو کرده

اره دیگو اینم هست ک حل میشه این موضوع بعد چند وقت باز همرو رو میکنه با چیزای جدیدددمیگ یهو نفهمم چیز ...

تروخدا خودتو بدبخت نکن 

الان جدا شی بهتر از اینه که افسرده هم بشی و مجبور شی طلاق بگیری

چیزی که زیاده مردخودتو بدبخت نکن کاش دستم وصدام میرسید به دخترای سرزمینم و بهشون میگفتم اول غرور وشخ ...

خیالت راحت خواهر

انقدر مستقلو خود ساخته هستم ک راحت بتونم بگم ن

ولی چون شرایط خوبی داره گفتم یکم باهاتون مشورت کنم ببینم کسایی ک ازدواج کردن با همچین مردایی بعد ازدواج درست شدن یا ن