2777
2789
عنوان

استقلال مالی

39 بازدید | 3 پست

دوستان من تو دبیرستان هدفم این بود ک دبیر بشم ولی متاسفانه نتونستم چون دیدم کنکور واقعا سخته و نیاز ب کلاس و کتاب و سختی زیادی داره و منم انگیزه داشتم ولی خانوادم اصلا حمایت نمیکردم و مادرم مدام بهم میگفت ازدواج کن و هی میذاشت اطرافیان بهم کیس ازدواج پیشنهاد بدن در حدی اوضاع بد بود و از طرف خانوادن دچار فشار شدم ک میگفت هرچی میخواد بشه فقط ازدواج کنم ولم کنن (البته با شخصی اشنا شدم و بهش علاقمند شدم و ازدواج کردم) و خلاصه دوستامم ک داشتن برای معلمی درس میخوندن هم متاسفانه موفق نشد(نمیدونم شاید بی عدالتی ) ادامه کامنت بعدی

ولی من دوس داشتم چیزی رو یاد بگیرم رفتم خیاطی و خب خانوادم تو این مورد چون باب دلشون بود حمایت کردن (هرچند علاقه نداشتم) برام چرخ خیاطی ژانومه گرفتن و بعد ازدواج ی دوره دیگ رفتم ولی متاسفانه اونی ک اموزش میداد فقط ماه اول توجه کرد و ماه های بعدی چون خودش باردار بود زیاد اهمیت نمیداد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا ی سال گذشت و من فقط چند نوع ماکسی یاد گرفتم دوست دارم مدل های بیشتری یاد بگیرم ولی متاسفانه هزینه ها زیاد شده و از لحاظ مالی دست و بالم بستس