2777
2789
عنوان

استقلال مالی

35 بازدید | 3 پست

دوستان من تو دبیرستان هدفم این بود ک دبیر بشم ولی متاسفانه نتونستم چون دیدم کنکور واقعا سخته و نیاز ب کلاس و کتاب و سختی زیادی داره و منم انگیزه داشتم ولی خانوادم اصلا حمایت نمیکردم و مادرم مدام بهم میگفت ازدواج کن و هی میذاشت اطرافیان بهم کیس ازدواج پیشنهاد بدن در حدی اوضاع بد بود و از طرف خانوادن دچار فشار شدم ک میگفت هرچی میخواد بشه فقط ازدواج کنم ولم کنن (البته با شخصی اشنا شدم و بهش علاقمند شدم و ازدواج کردم) و خلاصه دوستامم ک داشتن برای معلمی درس میخوندن هم متاسفانه موفق نشد(نمیدونم شاید بی عدالتی ) ادامه کامنت بعدی

ولی من دوس داشتم چیزی رو یاد بگیرم رفتم خیاطی و خب خانوادم تو این مورد چون باب دلشون بود حمایت کردن (هرچند علاقه نداشتم) برام چرخ خیاطی ژانومه گرفتن و بعد ازدواج ی دوره دیگ رفتم ولی متاسفانه اونی ک اموزش میداد فقط ماه اول توجه کرد و ماه های بعدی چون خودش باردار بود زیاد اهمیت نمیداد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا ی سال گذشت و من فقط چند نوع ماکسی یاد گرفتم دوست دارم مدل های بیشتری یاد بگیرم ولی متاسفانه هزینه ها زیاد شده و از لحاظ مالی دست و بالم بستس