خانما من یه دختر دارم یه سال ودو ماهشه تقریبا چشماش ازاول رنگی بود اوایل آبی روشن بود بعد به مرور تیره ترشد ولی خب قشنگ معلوم بود آبی حالا که تواین سنه سبز یشمیه ولی جلو نورمعلومه توخونه و شب رنگی بودنش معلوم نیست زیادبه سرمه ای متوسط میخوره ولی روزا تو نور سبزه خیلی خوشرنگیه بنظرشما رنگی میمونه
زندگی قانون لیاقتها وباورهاست پس باورکن که تولایق بهترینهایی
من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
امیدوار نباش.دخت من تا همین دو سه ماه پیش چشماش سبز بود.الان عسلی شده.دو سال و ده ماهش هست.تموم امیدم نا امید شد.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....