2777
2789
عنوان

40کیلو کم کردم🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 92 پست
منم همینم خوبی دیگه لاغر تر زیبا نیس

میترسم چاق و بی ریخت بشم🥺💔اخه نسبت ب خواهرام هیکلم درشته چون قدم بلندتره ازشون

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات

منم ۹ماهه اززایمانم گذشته ۶۶کیلو بودم. الان ۵۴کیلوم فقطم زیره میخوردم. همین اما شکمم یکم کوچولو مونده غذاهم نمیتونم کم بخورم چون شیرمیدم گشنم میشه واس شکمم چیکارکنم درازونشست وشروع کردم روزی ۲۰تابیشترنمیتونم نظربده چیکارکنم 

تو دور شکم کمرت چنده رژیمم اینطوری بود که ه‍شتصد کالری میخوردم هفتصد میسوزوندم

سایز نگرفتم. شکمم بزرگ نیس عرض شانم زیاد شده. یهویی 4 کیلو اضاف کردم

نه عزیزم الان خوبی خداییشما چون قدتون متوسطه هیکلی نمیزنید خوشفرم وتوپر نشون میدی که بنطرم جذابه

🥺♥مرسی

نه بیشترم ۸۰🥲 دوماهگی بچم ۱۲۰بودم از اون موقع تالان ۴۰کم شده

چه مدت طول کشید ؟

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

منم ۹ماهه اززایمانم گذشته ۶۶کیلو بودم. الان ۵۴کیلوم فقطم زیره میخوردم. همین اما شکمم یکم کوچولو موند ...

یه قرص متفورمین دکتر داد به من خیلی به من افتاد ولی حتما برنامه های ورزشی شکمم برو با دکتر مشورت کن چون شکم منو خیلی خوب تراز قبل کردشیرینی ریزه خواریم نداشته باش

سایز نگرفتم. شکمم بزرگ نیس عرض شانم زیاد شده. یهویی 4 کیلو اضاف کردم

عزیزم انشالله کم میکنی ولی به بدنتم شوک بده ۶روز رژیم بگیر یکروز کامل بیشتر غذا بخور هرچی میخای بعد دوباره شش روز اینطوری بدنت استوپ نمیکنه

عزیزم انشالله کم میکنی ولی به بدنتم شوک بده ۶روز رژیم بگیر یکروز کامل بیشتر غذا بخور هرچی میخای بعد ...

چجوری رژیم بگیرم بلد نیستم 😂