2777
2789
خدا به شمام بده😂😎

ایشالا 😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
فکر نمیکنی این هزینه ها بستگی به درآمد شخص یا خانواده داره؟ و نظرسنجی جایی که همه نوع قشری هست و از ...

عزیزم منم اوضاع مالیم متوسطه 

ولی اینجا بحث فرق داره عروسی داداشمه حتی به زور هم که شده اون شب باید زیبا باشم دیگه😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارچه های کار شده و پارچه های لباسای کردا خصوصا دیگه از همین متری ۱۰ تومن شروع میشن

من کوردم غلط بکنم متری 10 تومن بدم پارچه 

کلی پارچه خوشکل ارزونتر هست مثلا متری 1میلیون 

پارچه هست متری ۳۰۰ هزار تومن ‌ ماداریم درمورد پارچه های سنگدوزی شده و جنس عالی حرف میزنیم

منم درمورد حریر حرف نمیزنم 

بوکان سقز بانه مهاباد ندیدم تاحالا 15 تومنی  شاااااااید قواره 15 تومنی داشته باشیم. اونم کسی ک خیلی خیلی خیلی خیلی پولدار باشه میخره  ولی متری 10 تومنی نداریم 

منم درمورد حریر حرف نمیزنم بوکان سقز بانه مهاباد ندیدم تاحالا 15 تومنی شاااااااید قواره 15 تومنی دا ...

بستگی به علاقه داره . اون قیمت من واسه کرمانشاه گفتم .

من خودم اصلا لباس کار شده نمیپسندم . اما خب دقیقا پارسال یه اشنامون ک وضع متوسطیم دارن پنل لباس خرید ۱۵ تومن فقط پنلش حالا ببین چندتومنم پول پارچه زیر پنل و دوخت و... بشه

منم. ندیدم 10 تومنو 15 تومن با5 تومن خوشکلترینشو میخریم

والا من باور ندارم 

چه من چه کل خاندانم که اکثرا وضع مالی فوق خوب دارن اعلاترین پارچه از دبی و عراق میخریم ته ته تهششش 6-7 اونم قواره ای 

یعنی 2/5 الی 3 مترش این قیمت

بعضیا به راحتی چاخان میگن😅😅😅

والا من باور ندارم چه من چه کل خاندانم که اکثرا وضع مالی فوق خوب دارن اعلاترین پارچه از دبی و عراق م ...

اره اخه مدال بهم میدن 😂 خب اگه قرار بود دروغ بگم میگفتم خودم خریدم نمیگفتم وصلت با کوردا داشتیم اونا میخرن

والا من باور ندارم چه من چه کل خاندانم که اکثرا وضع مالی فوق خوب دارن اعلاترین پارچه از دبی و عراق م ...

منم ندیدم این قیمتی تا حالا  خواهرم واسه عروسیش پارچه گرفت دوخت لباسش بی اندازه خوشکل و پر کار بود 5 تومن خریدش  قواره 3ونیم. متریو

اره اخه مدال بهم میدن 😂 خب اگه قرار بود دروغ بگم میگفتم خودم خریدم نمیگفتم وصلت با کوردا داشتیم اون ...

من میگم خودم کوردم عزیزم نمیدونم‌شما چرا انقدر اصرار داری حتی اگه این قیمت بهت دادن مطمعن باش سرتون کلاه بزرگی گذاشتن حالا انکار میکنید یا حرف منه کورد رو که  تمام پارچه هامون وارداتیه رو قبول ندارید دیگه حرفی ندارم