2777
2789
عنوان

مزاحم از دیوار

1525 بازدید | 56 پست

بچه ها خیلی نگرانم امروز صب من یه بوفه تو دیوار گذاشته بودم فروش پسر بود طرف. اومده بود ببره. شب اس داده بود بهم به نظرتون منظورش چی بود؟ خیلی نگرانم میترسم کاری کنه خونمونو شناخت دارم سکته میکنم. هستین عکس اس که داده رو بذارم؟ 

بزا

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بزااار

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

یکی لایکم کنه مرسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نهایتا پیام هم بده وقتی شما محل ندی، مطمئن باش کاری نمیکنه 

هر رابطه ای کاملا دو طرفه ست 

خودم چند روز پیش ی چیزی میخواستم بگیرم، طرف گفت اگر میخوایی الان واریز کن تا بفرستم، گفتم نه آدرس فروشگاه بددی تا حضوری بیام (آخه اختلاف قیمتش با بازار که قیمت گرفتم زیاد بود شک کردم که نکنه الکی باشه) ، طرف فک کرد مرض دارم 🤣 میخوام حضوری برای کار دیگه ای برم 🤣

شروع کرد مزه پراکنی 

منم دیگه جواب ندادن ول کرد رفت