2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیخوامت که توسط نامزدم بهم زده شد😄💔

میدونم از رو عصبانیت بوده ولی هیچوقت فراموشم نمیشه

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

پسری که میدونست دوسش دارم بهم گفت امشب پیام نده میرم خونه فلان دختره🙂خیلی تلخ بود

دیگه چنین ادمی ارزش نداره پاش موندن دندون پوسیده رو باید هرچه سریع تر کشید واقعا 

توبه شکستم🫀🙂

یکی از بدترین هاش این بود 

تو به هیجا نمیرسی 🙃

و اگر این تیکه طعنه ها نبود من الان در این جایگاه نبودم که از خودم آنقدر راضی باشم و احساس موفقیت داشته باشم البته 

با خودم عهد بستم جوری موفقیتم رو جشن بگیرم که دشمنانم ندونن برقصن یا غصه بخورن

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰

ازدواج نکنی دو روز دیگه با یک بچه باید بشی زن یک پیرمرد ریقو 

حرفی که خیلیا بهم گفتند و دلم عمیقاً می‌شکست که برای خودم نمی‌تونستم تو اون شرایط تصمیم بگیرم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

دیگه چنین ادمی ارزش نداره پاش موندن دندون پوسیده رو باید هرچه سریع تر کشید واقعا

انداختمش دور

ولی بار ها پیش اومد و نفهمیدم جرا اینجوری می‌کرد 

چرا گذاشتم شخصیتم خورد بشه؟این عذابم میده

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

در جواب چی گفتی

هیچیی 

جنینم خودش مشکل داشت اگه سقط نمیشد باید عمل میشدم ولیی هیچوقت دلم نمیخاست دعا کنن یا خداروشکر کنن حتی مادرم و مادرشوهرم وقتی فهمیذن مشکل داره نذر کردن ک سقط بشه ولی مننن خیلیییی دوسش داشتم توقع نداشتم اما ب دل هم نگرفتم

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

هیچیی جنینم خودش مشکل داشت اگه سقط نمیشد باید عمل میشدم ولیی هیچوقت دلم نمیخاست دعا کنن یا خداروشکر ...

ولی کار درست کردی ایشلا بچه بعد تنش سلامت باشه چشم بدخواهاش بترکه الهم صل الله محمد و آل محمد 

توبه شکستم🫀🙂

ولی کار درست کردی ایشلا بچه بعد تنش سلامت باشه چشم بدخواهاش بترکه الهم صل الله محمد و آل محمد

ممنونم دورت بگردم مهربون😘🫂❤️

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

ازدواج نکنی دو روز دیگه با یک بچه باید بشی زن یک پیرمرد ریقو حرفی که خیلیا بهم گفتند و دلم عمیقاً می ...

ای خدا🙂🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲عزیزمممممم‍‍ـــــــ

هرکی هرچی قسمتشع ادم بهش میرسه

توبه شکستم🫀🙂