2777
2789
بنظرم یک نفر عادی در یک وعده بیشتر سه تا تخم مرغ نیمرو نمیتونه بخوره ،لقمه های آخرو هم بزورمیکنه دهن ...

صبح ۳ تا عصر ۳ تا ، اگرم خیلی گشنم باشه آخر شب هم باز درست میکنم میخورم ، من چون درس دارم و وقت ندارم نیمرو بهترین گزینست برام و چاره دیگه ای نیست

یعنی حتی برنج و گوشت باشه سیر نمیشی؟یا برنج و خورشت

گوشت زیاد نمی خوریم خورش هامون خیلی غلیظ هست چون با مرغ درست میشه

معجزه وقتى اتفاق ميفته كه جا نزنى، حتى وقتى ميخواى بيخيال بشى. اين جهان هميشه عاشق قلب هاى سر سخت میشه 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من غذایی که با برنج نباشه رو حتما باید با نون بخورم ولی تخم مرغ آب پز میگن خودش یه غذای کامله و واقعا من امتحان کردم بعد بیماری دو سه روز که میخورم قشنگ قوای از دست رفته ام بر میگرده

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
تعجب کردی ؟! نکن !! چون یه کنکوری که ۶ صبح تا ۱۲ شب درس میخونه بایدم دهن معدشو اینجوری سرویس کنه تا ...

حالا واقعا ۶ صبح تا ۱۲ شب درس میخونی؟پشت سر هم؟ بعد ۵ ساعت خوابیدن اذیتت نمیکنه؟خونتون سکوت مطلق هست؟

یعنی حتی برنج و گوشت باشه سیر نمیشی؟یا برنج و خورشت

مثلاً دیشب کله جوش خوردم ساعت شش عصر ساعت ده شب دوباره گشنه ام شد ولی امشب چون مرغ بود زود سیر شدم گرسنه هم نیستم ساعت شش غذا خوردم

معجزه وقتى اتفاق ميفته كه جا نزنى، حتى وقتى ميخواى بيخيال بشى. اين جهان هميشه عاشق قلب هاى سر سخت میشه 💚

حالا واقعا ۶ صبح تا ۱۲ شب درس میخونی؟پشت سر هم؟ بعد ۵ ساعت خوابیدن اذیتت نمیکنه؟خونتون سکوت مطلق هست ...

من سه ساله کنکوریم هربارم بخاطر آوردن پزشکی موندم ، عادت کردم ب این لایف استایل ، خونمون شلوغه یه انباری داشتیم پدر جان تمیزش کرد و توی اون درس میخونم چون صدای تی وی و صدای بازی بچه ها و دم ب دیقه مهمون اصلا مجال درس خوندن نمیده

مثلاً دیشب کله جوش خوردم ساعت شش عصر ساعت ده شب دوباره گشنه ام شد ولی امشب چون مرغ بود زود سیر شدم گ ...

حالا امتحان میکنم سالاد الویه داریم برم بخورم شاید مرغش سیرم کرد  امروز از صبح همه غذا نونی بود دیگه نون نمیخوام

من سه ساله کنکوریم هربارم بخاطر آوردن پزشکی موندم ، عادت کردم ب این لایف استایل ، خونمون شلوغه یه ان ...

منم وضعیتم مثل شماس سروصدا خیلی اذیتم میکنه هرجا ام که میرم