2777
2789
عنوان

خدایا شکرت

56 بازدید | 5 پست

خدایا شکرت بخاطر آرامشم.

خدایا شکرت بخاطر حالِ خوبم.

خدایا شکرت بخاطر سلامتی خودم و عزیزانم.

خدایا شکرت بخاطر سقف بالاسرم.

خدایا شکرت بخاطر اینکه غرق در آرامش کنار عزیزانم سرم رو بالشتمه.بدونِ دغدغه.راحت نفس میکشم.دندونام سالمه میتونم غذا بخورم.خدایا شکرت بخاطر شب.بخاطرِ گردشِ زمین.بخاطر آب.بخاطرِ هوا.بخاطرِ درختان و گیاهان.بخاطر بچه.بخاطر دستام پاهام.خدایا شکرت.

خداجونم چرا چرا فراموش میکنم حضورتو؟

چرا یادم میره غرق نعمتم اما نمیبینم!!!!

خدایا خیلی دوستت دارم.

بخاطر تماممممم داشته هام شکرت‌

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
خدایا شکرت بابت هر چی دادی و ندادی 🤲خیلی دوست دارم ❤لطفا فردا هم بارون بیاد 😍🌧

خدایا شکر بخاطر قلبم 

خدایا شکرت بخاطر تک تک سلولهای بدنم

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداجونم شکرت که امیدوارم میکنی 

آرومم میکنی و هواداری😍😍الهی شکر 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

خدایا از ته قلبم عاشقتم.

وقتی ک شب میشه غرق در آرامش یه لیوان آب میخورم نفس عمیق میکشم.میتونم باهات حرف بزنم صدات کنم.آسمونتو ستاره ها میتونم ببینم.غرق در شادی میشم.

خدایا خودت کمکم کن تک تک ثانیه هام سرشار بشه از نور و عشق الهیت.

قربونت برم الله 😍

حسبی ربی جل الله 

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••