2777
2789
عنوان

دشمنی با ریاضی😁

57 بازدید | 1 پست

میخوام فلش بک بزنم به سال ۱۴۰۰🤝

من یه دانش آموز کلاس هشتمیم ، به زور مامانم اومدم تیزهوشان و هیچ علاقه ای به درس ندارم ، خصوصا ریاضی. تازگیا به بقیه درسا خیلی خوب میرسم ، مسائل فیزیک و شیمی رو قورت میدم و زیستو واو به واو حفظ میکنم ، ولی ریاضی... ازش بدم میاد ، رو مخه. اصن هیچ استعدادی توش ندارم. نه سر کلاساش میرم و نه یه کلمه میخونم. ترم اول که آنلاین بود با تقلب ۲۰ گرفتم ، ولی خب این وضعیت پایدار نبود ، خرداد با مغز خالی رفتم سر جلسه و نتیجه؟😗

۱۱/۵ با ارفاق! راستش همونم نمیدونم چجوری نمره داده ، چون من به عنوان دانش آموزی که داره میره نهم حتی یه معادله ساده هم نمیتونستم حل کنم...🗿

رسید به مرداد ماه ، تو کلاسای تابستونی دبیر جدید رندوم منو صدا زد یه مسئله از مثلثات حل کنم ، اتفاقی جز مسائلی بود که نمونه هاشو قبلا برای آزمون حل میکردم. جواب درستو نوشتم و نشستم. و اولین بار تحسین و تشویق شدم. جلسه بعد امتحان همون مبحث بود ، قلقلکم اومد بخونم. خوندم و شدم تنها نمره کامل کلاس...
و دوستی من و ریاضی شروع شد ، فقط و فقط به خاطر یه کوئیز ساده کلاسی ، که بهم فهموند اگه بخوام همه چی میشه😉
از اون روز ریاضی شد درس مورد علاقم که از حل تک تک مسائلش لذت میبردم
و این شد نتیجه سال نهم😎

سال بعد رفتم انسانی ولی این اصلا باعث نشد رفاقت منو ریاضی به هم بخوره ، حتی تو رشته ای که همه ازش متنفرن...
و حتی تو امتحان نهایی🤭

حالا هدفم از نوشتن این طومار چیه؟

با ریاضی دوست باشید تا او نیز با شما دوست باشد😁🤝

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...