2777
2789
عنوان

مادرحسود

127 بازدید | 3 پست

بچها مادر من خیلی حسوده طوری که من دخترشم باهام حسادت داره اخه نمیگی مادرمن با موفقیت من تو سربلندمیشی از پدرم که متنفرم خیلی عصبی ورواني و خداازش نگذره واسه هیچ کدوممون که پدری نکرد نه پول توو جیبیمونو میده نه براایندمون کاری کرده مادرمم خیلی زنه ساده ایه فقط بامن حسادت پدشمنی داره نمیدونه من دوستشم همه ی اونا واسه نیاز اطرافشن پدرمن کارگر ومادرم کارمنده پول توو جیبیاشم از مادرم میگیره یعنی بجای شوهررفته یه بچه رو بسپرستی قبول کرده اصلا انگارن انگار پدره نه باهامون رفیقه نه مسئولیت پذیر این پسط فقط من اذیت شدم بخاطر لذتای خانوم و اقا کثافطا  

مادرم حاضره من سقط شم ولی ابروش حفظ شه فقط بفکر خودشه اصلا من و وجدانم واحساساتم واسش مهم نیستیم همیشه ام فحشای بد و رکیک ازدهنش بیرون میادوبهم میندازه و خونمونم همیشه سرچیزای الکی دعوا بود پول و .من هدفم از دانشگاه رفتن فقط جدایی از خانواده بود بحثهشونم گفتن امسال برام خونه نگرفتین منم دانشگاه نمیرم سرعمین فکرای کثیفشون نمیذارن خونه بگیرم و باید خانواده تحمل کنم ادم خانواده نداشته باشه بهترازاینه که یه خانواده بدوسمی داشته باشه 🙌🏻

بچها مادرم واسه پدرم بیشتر مادری کرده تا منه بچهخیلی بیچارم واسش ماشین خریده زیرپاش انداخته زبونش درازه  برا من هیچی نکردن براایندم هیچییییییی حتی روانمم ازم گرفتن  که حداقل شوهرکنم ازدستشون راحت بشم 😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان