2777
2789
عنوان

خانواده سمی

119 بازدید | 15 پست

بچها من خانوادم خیلی سختگیرن بااینکه الان دیگه همه چی عوض شده یه داداش دارم ۸سال از خودم بزرگتره و ازدواج نکرده و همش به فکر کارواینده اونن ولی من براشون مهم نیستم وقتی داداشم از رویاهاش که نمایندگی و ریاست خیلی بالا بالاها میپره میگه واسه نظرش ارزش قائلن ولی من تا از رویا و ایندم میگم میخرم میکنن و ناامیدم میکنن

توخونه ما هرکی بفکر نیاز خودشه مااصلا چیزی به اسم خانواده (برادر مادر پدر ) نداریم  انگار هروقت یچیزی میشه خودم تنهایی باید حلش کنم هیچکی به دادم نمیرسه 

ازاونطرفم همش خونمون دعواست سرپول وچیزای الکی اصلا

دلم میخواد برای دانشگاه خونه بگیرم تاازشون دور شم و نمیذاره میگه باید رفت وامد کنی بخاطر همین سختگیریا دست به اشتباهاتی زدم که خیلی پیشمونم 

ایشالله خدا ازشون نگذره

ببخشید که تاپیکم طولانی شد😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چقدر منی 

همه به فکر برادرام هستن من حتی برادرام رو مسخره میکنم میگم دخترای بابا

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خب عزیزم خوبه خودت میدونی اشتباههخوب کات کن شما بین بد و بدتر راه بدتر رو انتخاب کردی

کردیم ولی هردوتامون یه جایی کلاس میریم که باید همو ببینیم من خیلیم تنهام هیچ دوستیم ندارم دوستا هیچکدوم خوبیتو نمیخوان حالا از اینطرفم خانواده شده قوز با قوز دیگه نمیدونم ازدستشون کحابرم پیش کی پناه ببرم 

وای چقدر منی همه به فکر برادرام هستن من حتی برادرام رو مسخره میکنم میگم دخترای بابا

اره بخاطرش کلیم توو فشارم خدا لعنتش کنه اونا یه طرز فکر دارن من یه طرزفکر دیگه بعد به طرز فکراون احترام میذارن ولی من نه😭😭

اخه یه کارایی باهم کردیم که خیلی پشیمونم 😔

اونم میشه تجربه برات 

هراشتباهی یه تاوان داره ویه درس بهمون میده 

تاخطانکنی درس نگیری نمیتونی 

ولی به مردجماعت اعتماد نکن 

منم خانواده بدی داشتم همیشه خودم بودم خیلی سختم بود ولی به هیچ پسری اعتماد نداشتم متاسفانه توعمرم۱باراعتمادمردم و خیلی تاوان سنگینی برام داشت البته برافرارازخانواده بود

اره بخاطرش کلیم توو فشارم خدا لعنتش کنه اونا یه طرز فکر دارن من یه طرزفکر دیگه بعد به طرز فکراون احت ...

میفهمم خودمم کلی تو فشارم میدونی چندساله از خونه بیرون نرفتم .تو باز شانس ادامه تحصیل داشتی من همونم نداشتم .

انگار نه انگار ادمم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

میفهمم خودمم کلی تو فشارم میدونی چندساله از خونه بیرون نرفتم .تو باز شانس ادامه تحصیل داشتی من همونم ...

من اصلا دانشگاهو دوست ندارم همش اجباره وقتی حوصله نداشته باشی کجا میخای بری💔

خدالعنتشون کنه همیشه از دست اونایی خوردیم که ی روزی فکرشو نمیکردیم نزدیکیامون

من اصلا دانشگاهو دوست ندارم همش اجباره وقتی حوصله نداشته باشی کجا میخای بری💔خدالعنتشون کنه همیشه از ...

من از خدامه برم دانشگاه درس بخونم دستم تو جیب خودم باشه 

هیچ جا حیاط میرم 

نه دوستی دارم نه کسی رو از تنهایی همش اینجام 

چندتا دوست مجازی دارم ولی خب

من از خدامه برم دانشگاه درس بخونم دستم تو جیب خودم باشه هیچ جا حیاط میرم نه دوستی دارم نه کسی رو از ...

بادانشگاه رشته ای که درس میخونم علاقه دارم اینده کاری نداری فقط برامدرک میرم😔

توفکر کن هانواده من بذارن من یه جای خوب برم و درس بخونم