2777
2789
عنوان

چیکار کنم واقعا دیگه خسته شدم

135 بازدید | 13 پست

من یکیو دوس دارم خیلی وقته شیش ماهه دارم براش تلاش میکنم ولی اون همش با حرفاش تحقیر و خوردم می‌کنه ولی من بازم نادیده میگیرم چون دوسش دارم حالم خیلی بدهههه خیلیییی 

چیکار کنم برگردههههه💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنگرده چی میشه ؟

چ اتفاقی میوفته ؟

نترس بزار بره 

واقعا مهم نیست برات فقط کافیه یسال بگذره 

حتی یادشم نمیوفتی 

تجربه خودمه

مشکلت همینه دیگه هی داری براش تلاش میکنی فکر میکنه چه عن خاصیه 

یهو شروع کن اونو نادیده گرفتن انگار که وجود نداره بود و نبودش برات فرق نداره میدونم سختته اما قول میدم مثل سگ پشیمون شه 

نبود تو رو که حس کنه خودش میاد سمتت 

دوس داره دوباره بهش عشق بورزی غرورش اشباع بشه 

میدونی چی میگم؟ 

لطفا حرفامو جدی بگیر و ب خودت بیا 

برنگرده چی میشه ؟چ اتفاقی میوفته ؟نترس بزار بره واقعا مهم نیست برات فقط کافیه یسال بگذره حتی یادشم ن ...

چی بگم:)))حسم خیلی بهش زیاد بود خیلی حتی فهمیدم شبایی ک تا خنده صبح بخاطرش گریه میکردم اون پیش دخترایی بوده ک بهش میدادن

چی بگم:)))حسم خیلی بهش زیاد بود خیلی حتی فهمیدم شبایی ک تا خنده صبح بخاطرش گریه میکردم اون پیش دخترا ...

تهش که چی ؟ تو نباختی اینو یادت باشه 

تو آدم پاک و با اصالتی بودی که یه عشق خالصانه رو بهش دادی 

اما اون لیاقتشو نداشت 

الان چیزی از دست ندادی اونه که تورو از دست داده 

مثل من بلاکش کن تا حسرت یه دختر که یه زمانی عاشقش بوده رو دلش بمونه :)

تهش که چی ؟ تو نباختی اینو یادت باشه تو آدم پاک و با اصالتی بودی که یه عشق خالصانه رو بهش دادی اما ا ...

همین الآنم برگشت بهم گفت من ازت بدم میاد و از این حرفا:)

من کلی مشکل تو خانواده داشتم و نقطه امنم اون بود و هیچ وقت نمیذاشت ناراحت باشم:)

ولی حالا...🙂💔

همین الآنم برگشت بهم گفت من ازت بدم میاد و از این حرفا:)من کلی مشکل تو خانواده داشتم و نقطه امنم اون ...

ببین منو 

آدمی که پدر مادرش نقطه امنش نباشه دیگه هیچ کس اون جای خالی رو پر نمیکنه 

زیاد رو جنس مخالف حساب باز نکن