2777
2789
عنوان

12انتقال بی بی چک منفی😞

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 24 پست
عزیزمدر اوج نا امیدی خدا نورشو میندازه وسط زندگیت با دلشکسته ازشون بخواه خدای ناممکن ها هر چیزیو درس ...

اینک همیشه امیدوار باشی و بتونی روحیتو بالا نگه داری قدرت زیادی میخواد شما آدم توانمندی هستی عزیزم

منم الان 2ساله فست فود نخوردم ورزش کردم با اینک شاغلم تو خونه تردمیل میزنم حتی ماکارونی نمی‌خورم روغن حذف لبنیات حذف خیلی سختی کشیدم

کاهش وزن زیادی داشتم با ذوق فکر میکردم بعد اینهمه تلاش حقمه نتیجه بگیرم اما خب شاید قسمت نیست😞با این حال سعی میکنم بی تفاوت بشم چون از هردفه ناامید شدن خسته شدم

دیگ نمیخوام ذوق چیزیو داشته باشم

اینک همیشه امیدوار باشی و بتونی روحیتو بالا نگه داری قدرت زیادی میخواد شما آدم توانمندی هستی عزیزممن ...

نه عزیزم مطمئن باش خدا نتیجه صبرتو با جبرانی شیرین میده بهت فقد روحیتو نباز 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشااللهخیلی سخته اگ منفی بشه من چطور برگردم به زندگی عادی😭

آدم پوست کلفت تر از این حرفاس. منم سه سال پیش آی وی اف کردم منم فکر میکردم اگه موفقیت آمیز نباشه دیگه نمیتونم ادامه بدم اما تونستم، به این فکر کن هر کاری از دستت برمیومد انجام دادی اگرم نشد خدا نخواسته بهت بده باهاش نجنگ

آدم پوست کلفت تر از این حرفاس. منم سه سال پیش آی وی اف کردم منم فکر میکردم اگه موفقیت آمیز نباشه دیگ ...

وقتی شوهرت میگه بچه میخوام یه بچه رو میبینه با ذوق نگاش میکنه

وقتی مادر شوهرت همه حتی فامیلای خودت بهت میگن چرا بچه نمیاری

آخه تا کی میتونی بگی نمیخوام

انقد سختی کشیدم ک شاید باورت نشه اما انگار از بچه داره بدم میاد دیگ یه بچه رو بیرون میبینم حس خوبی بهش ندارم

اگه شوهرم همراهیم می‌کرد مشکلی نداشتم راحت تر میتونستم کنار بیام

سلام گلم 

منم دیروز ازمایش دادم منفی بود 

من و همسرم زوج مینوریم که دوبار طبیعی باردار شدم و هر دوبار متاسفانه جنین ها ماژور شدن و سقط کردم 🥲 الانم در تلاشم از طریق ای وی اف جنینامو پی جی دی سلامت کنم و جنین سالم داشته باشم

سلام عزیزم قربون دلت بشم چه صبری داری😞انشاالله به حق خانوم فاطمه زهرا ماهم به زودی مامان بشیم

انشالله که خدا به دل شکسته ی ماهم ی نگاهی بندازه

من و همسرم زوج مینوریم که دوبار طبیعی باردار شدم و هر دوبار متاسفانه جنین ها ماژور شدن و سقط کردم 🥲 الانم در تلاشم از طریق ای وی اف جنینامو پی جی دی سلامت کنم و جنین سالم داشته باشم

هستی جان معمولا چند روز بعد از قطع داروهای انتقال پریود میشیم؟

هستی جان معمولا چند روز بعد از قطع داروهای انتقال پریود میشیم؟

نمیدونم عزیزم من اولین بارم بود ک منفی شده

از امروز دیگ استفاده نکردم دارو هارو

اما فکر کنم 2هفته ای بکشه