2777
2789
عنوان

12انتقال بی بی چک منفی😞

254 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها امروز 12 انتقالم بود بی بی گذاشتم منفی شده میگن هرکی بی بی چکش منفی بوده آزمایششم منفی شده کسی بوده با بی بی منفی آزمایش مثبت شده باشه؟؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم الان زوده خودتو نباز

امیدت بخدا باشه 

میدونم چه میکشی

انشالله ازمایشت مثبت بشه 

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
فک کنم میگن باید۱۴ یا ۱۵ روز بگذره عزیزم تا جواب بده

تقریبا هرکی بی بی منفی شده آزمایششم منفی شده😞😞کلا امروز کارم شده گشتن تو نی نی سایت

خیلیا از روز 9 مثبت میشه

عزیزدلم بدن با بدن فرق می‌کنه تو همین نی نی سایت میگفتن باید ۱۴ روز بگذره

البته دکترم 1شنبه برام آزمایش نوشته اما من دلم طاقت نیوورد امروز بی بی زدم ک ای کاش نمیزدم

مرسی از دلگرمیت عزیزم🙏♥️

شما هم ای وی اف میکنی عزیز؟؟؟

نه هنوز میخواستم برم که دیگه شد 

اما همش قبلش با اینکه همش پریودیم عقب میفتادو اینا مثبت میشد اما ازمایشم منفی دیگه اینو بیبی نزدم رفتم مستقیم ازمایش 

خدا بزرگه عزیزم 

توکلتو ازش برندار مطمئن باش حکمتی داخلشه از امام حسین کمک بخواه 

منم برای ارامش دلت ایت الکرسی میخونم♥️🌹

روزای خوب توی راه😎✌🏻

نه هنوز میخواستم برم که دیگه شد اما همش قبلش با اینکه همش پریودیم عقب میفتادو اینا مثبت میشد اما ازم ...

ممنونم عزیزم لطف میکنی انشاالله خیرش به زندگی شمام برگرده

منک امیدی ندارم ولی بازم توکل به خودش

ممنونم عزیزم لطف میکنی انشاالله خیرش به زندگی شمام برگردهمنک امیدی ندارم ولی بازم توکل به خودش

عزیزمدر اوج نا امیدی خدا نورشو میندازه وسط زندگیت 

با دلشکسته ازشون بخواه خدای ناممکن ها هر چیزیو درست میکنه فقد استرس رو از خودت به هر طریقی دور کن به بچه فک نکن اصلا مطمئن باش انشالله میشهگلم 

منم هیچ زمانیکه واقعا هیچ امیدی برام نمونده بود و صبح و شب کارم گریه شده بود یهو اینطور شد دیگه واقعا بریده بودم فکرش داشت دیونم میکرد

اما میرفتم باشگاه و غذاهای جدید درست میکردمارایش جدید روحیمو کلی عوض میکردم با خودم اهنگ میزاشتمنمیدونم تغذیمو درست کردم فست فود که اصلا نوشابه صفرخلاصه زمانی که از فکرش اومده بودم بیرون دیگه شد همشم به خودم وزندگیم انرژی مثبت میدادم حتی جلو در خونم جای ورودی چندتا جمله انگیزشی نوشتم هرکی وارد میشه میخونش اونم انگیزه میگیره خودمم حالم خوب میشه شماهمبه خودتروحیه بده و خودتو نباز ما باید از سختیای زندگیمون قوی تر باشیم گلم 😍❤️🌹ببخشید طولانی شد

روزای خوب توی راه😎✌🏻