2789
عنوان

ميخچه

289 بازدید | 8 پست

سلام تو پاي چپم ميخچه  زده اول ي دونه بود ك چند بااااار چسب زدم اما خوب نشد بزرگتر هم شد ٦.٧تا ديگ هم زد اصلا از درد اولي نميتونم راه برم الان پاي راستم هم دقيقا مثل اون پام داره ميخچه ميزنه چكار كنم

من همه ی اینارو که گفتی تجربه کردم اول یه دونه میخچه بود جراحی کردم بعد یه هفته تکثیر شد ۷ تا میخچه در اومد وحشت ناک بود

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

محلول و چسب رو باهم امتحان کن.خواهرمنم داشت بعد کلی تلاش اینطوری ازبین رفت.

برامنم کف پتی چپم درومده چندماهه اماصن دستکتری نمیکنم ک خودش بره.چون تاحالا ک درد نداشته

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

جراحی نکن و نزار خونی بشه وگرنه تکثیر میشه من همه کار کردم ولی این راه جواب داد این کاری که من میگم رو بکن ۴ روزه خوبه خوب میشی شب که میخوای بخوابی گوجه رو از وسط نصف کن بزار روی میخچه صبح که بیدار شدی گوجه رو بردار پاتو بزار توی اب گرم یک ربع بعد سنگ پا کن درد داره یکم بعد که پوسته های اضافی کنده شد قطره اسید سالسیلات مخصوص میخچه هست بزن و پاتو ببند نباید هوا بخوره

چن بار در روز هم با بتادین شستشو بده میخچه ی من خیلی عمیق بود ریشه هاش روز چهارم خودش سیاه شد و افتاد اصن باورم نمیشد با گوجه فرنگی خوب بشه