2777
2789
عنوان

رفلاکس معده

100 بازدید | 12 پست

راه قطعی درمان رفلاکس میدونید؟ هیچ دارو معده وپرهیزغذایی خوبم نکرده  . رفلاکس پنهان دارم . مدام گلوم میسوزه و مشکل بلع دارم   پنج ساله زجرمیکشم . حتی کارم به روانپزشک کشید وقرص اعصاب میخورم.

توروخدا راهی میدونین بگین ازاین عذاب خلاص شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خیلی کم اشتهام‌‌. سیگارنمیکشم .ولی استرس رو دارم ازوقتی دارو اعصاب میخورم کم شده

رفلاکس بیشتر از استرس و فشار های روانی 

سعی کن کمترش کنی 

خیلی کمتر میشه

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    
سرطان معده...این آزمایش از ازمایش خون جداس..چطور دکترتون براتون ننوشته؟؟

نمی‌دونم آزمایش چکاپ دادم. آندوسکوپی دادم گفتن برودکتراعصاب دوساله دکتراعصاب میرم دارو میخورم استرسم کم شده ولی این گلودرد وبلع  خوب نشد دکترم میگه  بخاطر وسواسته. ولی عکس حنجره دادم  نوشته بود رفلاکسLpr وفلجی سمت راست تارصوتی. دکترگوش حلق بینی هم رفتم  بی فایده . دکتر گوارش بی فایده . یبوست هم دارم همیشه  

نمی‌دونم آزمایش چکاپ دادم. آندوسکوپی دادم گفتن برودکتراعصاب دوساله دکتراعصاب میرم دارو میخورم استرسم ...

ببخشید نمیخوام بترسونمت ولی چند تا از آشناهای ما همینطور بودن یکی شون ک مثل شما رفلاکس معده و یبوست داشت هر چی هم قرص دارو آندوسکوپی میکرد بی فایده بود.بعد دکتر تست سرطان نوشت دیدن سرطان پانکراس داره و زده ب معده ش و چون دیر متوجه شدن درمانش خیلی سخت تر شد

2827
2791
2779
2792