من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
سرطان معده...این آزمایش از ازمایش خون جداس..چطور دکترتون براتون ننوشته؟؟
نمیدونم آزمایش چکاپ دادم. آندوسکوپی دادم گفتن برودکتراعصاب دوساله دکتراعصاب میرم دارو میخورم استرسم کم شده ولی این گلودرد وبلع خوب نشد دکترم میگه بخاطر وسواسته. ولی عکس حنجره دادم نوشته بود رفلاکسLpr وفلجی سمت راست تارصوتی. دکترگوش حلق بینی هم رفتم بی فایده . دکتر گوارش بی فایده . یبوست هم دارم همیشه
ببخشید نمیخوام بترسونمت ولی چند تا از آشناهای ما همینطور بودن یکی شون ک مثل شما رفلاکس معده و یبوست داشت هر چی هم قرص دارو آندوسکوپی میکرد بی فایده بود.بعد دکتر تست سرطان نوشت دیدن سرطان پانکراس داره و زده ب معده ش و چون دیر متوجه شدن درمانش خیلی سخت تر شد