2777
2789
عنوان

توروخدا کمکککک

52 بازدید | 3 پست

سلام من ۲۰ سالمه شوهرم ۳۱سالشه ۱ساله عروسی کردیم .خیلی دوسش دارم خیلی هم آدم خوب و شوخیه ولی خیلی بد باهام رفتار می‌کنه نشده تا حالا غذا درست کنم گیر نده ایراد نگیره.اب غذا زیاده میگه چرا اب غذا کمه میگه چرا

همش تو پرم میزنه ضایم می‌کنه .هر حرفی میزنم مخالفش رو میگه همش سرم داد میزنه همش پس میزنم منو.صبح زود می‌ره ظهر میاد سریع ناهار میخوره می‌ره آخر شب هم میاد می‌ره می‌خوابه شاید یه حرفی رو یه هفته طول بکشه بخوام بگم بهش .خودش اگه یه کار اشتباهی انجام بده هیچی نیست ولی کافیه من یه کاری کنم اینقد داد میزنم و تیکه میندازه تا خسته شه .خیلی خستم منم آدمم نمی‌دونم چه کار کنم

همه مردا اخلاقای بد دارن خوب هم دارن در کنارش 

یکی میبینی بدیاش بیشترن اون حسابش جداس

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوده حضرتعالی ریشه مشکل رو بیان فرمودید،

دوست داشتن کسی،ضابطه داره،آخه مگه میشه چنین فردی رو دوس داشت؟وقتی با وجود این کارها،باز دوسش دارید،این مهر تایید میشه واسه ادامه دادن کارهاش،

باید یاد بگیریم،که محبت کردن،یجور معاملست،بده بستونه،

باید دید رفتار طرف مقابل با ما چجوره،ما هم همونگونه باهاش برخورد کنیم،

محبت و دوس داشتن زیادی و خارج از قائده،عموما انسانها رو به این نتیجه می‌رسونه که لیاقت این محبت رو دارند،و شما وظیفه دارید که محبت کنید،

و محبت شما بی ارزش میشه 

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹