2777
2789
عنوان

سقط عمدی

342 بازدید | 3 پست

سلام چطورین.

آقااااااااا من خیلی ناراحتم باردارم

لطفا خی نیاین بگین چچرا جلوگیری نکردی ک کردم اما باردار شدم

یه دختر و یه پسرم دارم 

دیگ بچه نمیخواستم حداقل الان از خانوادم دورم خیلی زیاد

هیچ کمکی هم ندارم .تازه ب نظرم دو تا بچه راحت بودم الان با سومی چجوری برم بیرون .خیلی دارم اذیت میشم.تو ذهنم همش میاد ک سقط کنم اما از گناهش میترسم .ازینکه باز بلایی سر این بچه هام بیاد .چیکار کنم؟

تو اول به فکر شکم بچه ات باش تا زیر شکم خودتو شوهرت . اگه بکششیش قاتلی قاتل 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

هرچی که عقلت درست میگه انجام بده الان سقطم باید مشورت کنی با کسایی که داشتن خیلی باید تحقیق کنی عزیزم چرا خودتو عقیم نکردی 

☀️🦁((ظالم به ظلم خویش گرفتار میشود از پیچ و تاب نیست رهایی کمند را))🌹💯قشنگم اعتماد ب نفس و عزت نفس چیزی نیست که مادرزادی بیاد🌹 باید کسبش کنی♥️ بدستش بیاری باور کن من اشنا داریم صدجوووووور عمل کرده بعد بازم نتونسته اعتماد ب نفس به دست بیارع😘 برعکس دوستام میشناسم کاملا طبیعی و بدون عمل ک از نظر بقیع قیافه شونم عادیه ♥️ولی اعتماد ب نفس بالایی دارن..😍تو خودتو قبول نداری چونکه خود واقعیتو نشناختی 💞منم اوایل تقریبا اینطوری بودم..اول اینکه چهره دست خود ادما نیست 💙دوم اینکه تو باید بری تو کار بالا بردن اگاهیو که بدونی انسان اصلا جسم و ذهنش نیست🥰 و ی موجود نامحدودع که خیلی ها با قیافه های عادی یا ب اصلاح مردم زشت دارن دنیارو میچرخونن🪅 ببین یه چیزی بهم ثابت شده اون هم این که زشت ترین آدم روی کره زمین هم حتما دست کم به نظر یه نفر زیبا و دوست داشتنیه! 🥳همون دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره 😜نگاه کن به این موضوع. دیگه اینکه تا اون روز برسه تلاش کن حس و حالت بهترین باشه و تا حد توانت به خودت برس 😚هم از پوشش آرایش بهداشت تندرستی و این چیزها هم روان و فکر آرام داشتن..💫.به این چیزی که بهت گفتم ایمان داشته باش هر روز هم از صبح به رسیدن روز خوبت فکر کن و منتظرش باش...💘بهت خوش میگذره و لحظه ای که ایمانت بهش 100 درصد شد درخشش رو تو نگاهت می بینند ..شک نکن که میشه!⭐✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاضری این یکی بچه هاتون بکشی؟اونم بچه توئه و داره رشد می‌کنه.لطفاذریپ نزنید که ای قلب و..تشکیل نشده که چرت محضه.مگه تا قبل تشکیل قلب ژنتیک بچه خرگوش داره به محض تشکیل قلب انسان میشه؟داره طفلک رشدشو می‌کنه زنده است.

حالا هرقدر اذیت بشی،چاره نیست.بخاطر بچه های دیگه ت اذیت میشی گاهی حتما. چیکار میکنی؟برا اینم بکن..ولی کشتن جزو گزینه هات نیست.