2777
2789
تو دوران دوستیتون با هم بحث و کشمکش داشنید؟برای اگاهی خودم میپرسم

بحث داشتیم اما نه زیاد 

خیلی جفتمون سعی میکردیم درک کنیم از طرفیم من ظرفیت دعوا نداشتم بحثمون میشد من گررریه میکردم کولی بازی درمیاوردم واقعا ظرفیت نداشتم میترسیدم از دستش بدم این مشکلمونم حل شد😁

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث داشتیم اما نه زیاد خیلی جفتمون سعی میکردیم درک کنیم از طرفیم من ظرفیت دعوا نداشتم بحثمون میشد من ...

ما چند تا دعوای داغون با هم داشتیم تو این سالها،که ممیتونم فراموش کنم،هر از گاهی یادم میاد

ما چند تا دعوای داغون با هم داشتیم تو این سالها،که ممیتونم فراموش کنم،هر از گاهی یادم میاد

توی این دعواها بهت توهین کرده؟

به خانواده ت توهین کرده؟

تورو توی یه شرایط ناامن ول کرده مثلا یه جای ناشناس؟

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

توی این دعواها بهت توهین کرده؟به خانواده ت توهین کرده؟تورو توی یه شرایط ناامن ول کرده مثلا یه جای نا ...

توهین بله ،ببین خودم کارایی کردم که الان یادم میاد حالم از خودم بهم میخوره،مثلا نصفه شب ساعت یک پا شدم زدم بیرون ،خب ایمقد هیجانی تصمیم گرفتم که خودمم از حماقتم حالم بد میشه

توهین بله ،ببین خودم کارایی کردم که الان یادم میاد حالم از خودم بهم میخوره،مثلا نصفه شب ساعت یک پا ش ...

چرا اخه😁