2777
2789
عنوان

براشون چی بپزم؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 82 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه برات مقدوره بساط منقل رو راه بندازی جوجه درست کن. سختیش گردن آقایونه. خودتم یه زرشک پلو درست کن ...

نه بابا .یا بار درست کرد برا هفت پشتم بسه.

کل فرش اتاقمو سیاه کردن.با سیاهی زغالا بچه هاشون رفتن تو حیاط خلوت بی دمپایی و اومدن گند زدن ب خونه

خداروشکر که دارمت❤❤💙

بنظرم مرغ شکم پر اگر تاحالا درست کردی درست کن اگرنکردي همون تکه ای که میشه زرشک پلو با مرغ و حلیم بادمجون ظرف ببر ازسرکوچه بخر روش رو هم بگو خوشکل تزئین کنه و سالاد فصل و سبزی خوردن 

خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت😊

عزیزم یه برنج زعفرون درست کن... از شب قبلم مرغ و تکیه کن بزار تو ماست و روغن زیتون و نمک و پیاز و زعفرون تا خوب مزه دار بشه... کباب کن. سوم جو هم درست کن برای دسر هم یا ژله درست کن یا شارلوت بستنی. سالاد فصل هم فراموش نشه

واسه شفای همه بیماران صلوات... خاصه داداشم جوونن گلم عشقم که تو 24 سالگی ام اس گرفته... تو رو خدا هر کی دید صلوات بگه براش... غم نبینین

خوب اگه با زغال کثیف کاری میشه میتوانی همونطور مزه دار کنی و به سیخ چوبی بکشی و تو تابه سرخ کنی... گوجه هم همراهش سرخ کن یا کباب خیلی خوشمزه میشه

واسه شفای همه بیماران صلوات... خاصه داداشم جوونن گلم عشقم که تو 24 سالگی ام اس گرفته... تو رو خدا هر کی دید صلوات بگه براش... غم نبینین

ی کم از برنجتو زعفرونی کن. زرشک پلو کن . مرغ شکم پر عالیه. میتونی در کنارش شویدپلو با ماهی سرخ کرده هم بذاری. راحته. 

ی سالاد هم درس کن. دوتا هم ژله درست کن. ترشی و سبزی هم ک هس. 

اگه گوشت میخای بذاری قیمه و قورمه بذار. 

حالا چون اونا قیمه دادن تو نده. من خودم عاشق قیمه هستم. 

دیگه سوپ اینا بنظرم نمیخاد.