2777
2789
عنوان

براشون چی بپزم؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 82 پست
طوري پذيرايي كن كه نه خيلييي مجال بسه كه عدت كنند ى توقعي بشن ، نه كمتر از خودشون باشه عزيزم.

اوهوم .متشکرم .دوست جونم.فکر کنم همون مرغ بزارم با سوپ جو خوب باشه

خداروشکر که دارمت❤❤💙
منم شنيدم بعضيا خورش هاي مثل قيمه ، قرمه رو مناسب مهمون نميدونن. ميگن مرغ تيكه اي و چيزاي اينجوري مج ...

چ جالب😂😂ما ی فامیل داریم هرموقع میاد فقط باید براش قیمه درس کنیم😆

تیکر ب وقت لاغری😅😆 میخوام 12کیلو کم کنم😑 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه حرفا آدم میشنوه قیمه بی کلاسه  

تو رو شأن خودت پذیرایی کن!!! 

حالا انگار اونا با پذیرایی قیمه شأنشون پایین اومده منم خیلی مهمونی هام قیمه میزارم نگو بیکلاسم و شأنم هم پایینه

خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت
دسر فیت و فان چیه؟؟؟؟

یه پودر از سوپری بخر. مدل شکلاتیشو بگیر. با شیر طبق دستور روش درست کن. تو پیرکس یه لایه بیسکوییت پتی بور بچین یه لایه مواد فیت ووفان لایه لایه بچین تا لایه آخر مواد باشه روشم با کنجد تزیین کن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
یه پودر از سوپری بخر. مدل شکلاتیشو بگیر. با شیر طبق دستور روش درست کن. تو پیرکس یه لایه بیسکوییت پتی ...

الان تو نت سرچ میکنم ببینم چی هست.

مرسی از پیشنهاد متفاوتت

خداروشکر که دارمت❤❤💙
خخخخخ تخم مرغ اب پز یا نیمرو!؟

آب پز که بو بده

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!

اگه برات مقدوره بساط منقل رو راه بندازی جوجه درست کن. سختیش گردن آقایونه. خودتم یه زرشک پلو درست کن و یه نوع دسر

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست