2777
2789
عنوان

پسرم مریض شده😔

224 بازدید | 15 پست

بچم از دو شنبه تا حالا همش استفراغ  می‌کرد  هرچی دیشب  نصفه شب  تب بالای کرد همسرم شیفت شب بود ترسیدم که پسرم یه طوریش بشه تو بارون سرما بردمش درمانگاه  سرم درمانی شد ولی دارو نداد خودم هر دارو بگین دادم ولی امروز بی ادبی اسهال شده از صبح تا الان یسره داخل دسشویی نوبت دکتر برا شنبه براش گرفتم چیکار کنم خانما رنگ به صورتش نمونده شده این یه کا هر دمنشونی هرچیزی که خودتون دادین بچه هاتون بهم بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زودتر ببریدش درمانگاهی کلینیکی چیزی تا شنبه بعدازظهر بچه دچار بی آبی میشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خب نباید هی بهش دارو مختلف بدی بدتره، کته شویدی با ماست کم چرب مرتب بده، اصلا ابمیوه نده شیرینی نده، اب بده و سیب سرخ شده هم اگر کته نخورد اشکال نداره به علاوه ماست و پونه و پدیلاکت هم داروخونه ها دارن بپرس تو ماست ی شاسه بریزی خوبه

وایی بچه‌همینجور عذاب بکشه تا شنبههههههههه؟؟؟؟؟؟ بچه‌رو بردار ببر اورژانس بیمارستان شرح حال بده دقیقا بگو از چه روزیی شروع شده طفلک خشک شد 

اگه نمیتونی هم ویزیت آنلاین انجام بده دارو میده برو داروهاشو بگیر 

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

واسه اسهال موز و دوغ و پدی لاکت داخل ماست خیلی خوبه 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

ویروس گرفته شربت اندانسترون بده بهش واسه اسهالشم پودر کیدی لاکت یا قطره رامنفلور بده اصلا چیزای شیری ...

دقیقاً پسرمنم همینطوری بود فقط اسهال نداشت اما محض احتیاط دکتر دارو ضد اسهال داد اما من ب موقع جلوشو گرفتم خداروشکر اسهال نشد بعدش هم خودم ویروس گرفتم منم خداروشکر اسهال نشدم