2777
2789
عنوان

چقد سخت میگذرع

63 بازدید | 13 پست

کی داره دوره جدایی رو سپری میکنه؟ 

چقد تلاش کردین درست کنین؟ 

من خیلی دوست دارم درستش کنم و متاسفانه انقد باید تلاش کنم ک طرف کامل از چشم بیوفته بتونم بیخیالش شم وگرن همچنان هعی میگم بهش بیا درست کنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تازه خیلی سخته مشکل ازخودمه دعوامیکنم حس پیری دارم نارحتم تنهای وجودموگرفته

منم منمم

مدام دعوا درست میکردم اونم خسته شد 

میفهمتت خیلی سخته 

تو رفتی یا اون؟ 

من هزارباررفتم همش تقصیرمن بود ازم ناامیدشد دیگه براش بی اهمیت شدم رفت😭

چقد تو منی 😂 منم همش میرفتم بار اخر برگشتم ولی اون تموم کرد هرچی گفتم بمون درست کنیم نموند.... بازم میخوام تلاش کنم ولی میدونم ارزشش نداره 

تو تلاش نکردی ک درستش کنی؟ 

چقد تو منی 😂 منم همش میرفتم بار اخر برگشتم ولی اون تموم کرد هرچی گفتم بمون درست کنیم نموند.... بازم ...

چرا دوباره برمیگشتم بازقهرمیکردم میگفتم بااونی بااین بهم‌خیانت میکنی وای بنظرت برم پشیمونیموبازبهش بگم میدونم بازدعوارامیندازم ناامیدم چکنم خودم حس زشتی وپیری میکنم دلم گرفته 

چرا دوباره برمیگشتم بازقهرمیکردم میگفتم بااونی بااین بهم‌خیانت میکنی وای بنظرت برم پشیمونیموبازبهش ب ...

نگو اینطوری عزیزم 

میدونم سخته خیلی ولی هیچ موقع این احساس رو نسبت به خودت نداشته باش 

من قبلا این روزا رو گذروندم از یه رابطه چندساله اومدم بیرون و مرگم بود ولی متاسفانه باز به یه ادم دیگه اعتماد کردم ک اونم دلمو شکوند 

بهت بگم ک اگ صبر کنی عادت میکنی ب نبودش ولی فراموش نمیشه فقط حست تموم میشه

نگو اینطوری عزیزم میدونم سخته خیلی ولی هیچ موقع این احساس رو نسبت به خودت نداشته باش من قبلا این روز ...

افرین ولی من اینوخیلی دوس دارم خیلی نارحتم بهم خیانت جنسی بایه زن کرده سراین موضوع مدام بهش میگم دعوامیکنم نمیتونم ازشم دل بکنم نارحتم 

افرین ولی من اینوخیلی دوس دارم خیلی نارحتم بهم خیانت جنسی بایه زن کرده سراین موضوع مدام بهش میگم دعو ...

اگ اینکارو کرده و تو داری بهش بازم فرصت میدی خیلی اشتباهه 

میدونم الان متوجهش نیستی اصلا چون جدایی درد داره 

ولی یه ماه دوماه دیگه میفهمی چقد اسیب دیدی و باید چند ماه فقط خودتو درمان کنی عزیزدلم 

منم دارم مثل تو سختی میکشم روزام خیلی بد میگزرعه ولی بیا بهم قول بدیم قوی بمونیم