2777
2789
عنوان

بارداری دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 67784 بازدید | 282 پست
حالا که شده کاش،میشد نگهش دارم حتی پول دترش هم دارم قرض میگیرم، عصر وقت سونو گرفتم ببینم چند وقتمه

اوهوم ... شوهرت نظرش چیه

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین این نظر منه ...9ماه حاملگی اتفاقیه که شوهره ادم باید واقعا پشت ادم باشه ..  یکی مثل شوهره من که مخالفه از اول خیلی ادمو نگران و سرد میکنه 

از تعریفات معلومه کمک حالت نیست، متأسفم همسر من خوبه فقط زود عصبی میشه وگرنه خیلی منو درک میکنه

چرا سر پسرم با اینکه سرباز بود با جونو دل خواستش و تا صبح بیدار بود پا به پام چون پویان کولیک داشت .... خیلی مهربون و دلسوزمه ولی خب میگه یکی بسه میخواد بهترین کارارو بکنه واسه پویان میگه دوتا بشن در حق پویان ظلمه

حق داره، منم بچه ام تازه بغل میخواد آروم آروم تازه را میره، منم بارداریم سخته همش تحت نظر و استراحت بودم تگه نگهش دارم در حق لولی ظلم میشه اذیت میشه بچه یه ساله چیزی نمیفهمه گناه داره

شما مطمئن نیستی، ولی من باردارم تازه عددش هم خیلی بالا بود

ناشکری نمیکنم ولی شما که بارداری دعات میگیره ... دعا کن باردار نباشم هیجووووره امادگیشو ندارم😢

من سریع فهمیدم تا پرویودم عقب افتاد آزمایش دادم الان 4هفته امه دیر نیست میشه یه کاریش کرد 

چی بگم ... هرکار صلاح زندگیتونه انجام بده ... یکی از اقواممون دومیو میخواس بندازه چون وضع مالیش افتضاااااح بود در حد کمک اینو اون ... ولی با کلی اصرار شوهرش نگهش داشت و با اومدنش زندگیشون 180 درجه عوض شد الان کارمنده صنایع دفاس شوهرش ماهی 4تومن میگیره

درست خداروزی رسونه اما خدا عقل هم داده وقتی توان نگهداریشو نداریم چیکار کنم، اومدیم وضع بدتر شد و به ...

اره اینم هست ... پس لااقل زودتر انجام بده تا قلب نداره ادم دلش نمیاد وقتی صدای قلبشو بشنوه