2777
2789
عنوان

بارداری دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 67784 بازدید | 282 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچها من همه شرایطتونو درک میکنم من و داداشم ک الان ۱۰ سالشه دوازده سال اختلاف سنی داریم و اصلا باهم سازگاری نداریم چون وقتی ب دنیا اومد همه توجها رفت سمته اونو من تنها شدم منی ک تک فرزند بودم الانم عین بچم میمونه خودم بزرگش کردم ولی چقدر دوس داشتم مامانم این لطفو در حقم میکردو پشت سرهم مارو میاورد اینایی ک میگین بچمون کوچیکه گناه داره بخدا هزارتا دیدم بچهاشون باهم ک بزرگ شدت تا اخرش پشت هم بودن...من الان ارزومه بچه دار شم و پشت سرهم بزرگشون کنم و اینکه میگم خداروزی رسونه وااااقعاااا دیدم خیلیا بودن شوهره بیکار بوده وقتی فهمیده بازم بچه تو راهه توقعشو اورده پایین رفته خیلی جاها کار کرده و الانم ببین چه زندگی داره....بچها واقعا بیایم خوش بین باشیم

گفته بریم ناصر خسرو خودمون بخریم، شوهرم میگه اونا اصل نیستن، واقعا موندم

رها نهههههه ناصر خسرو نه ... بنظرم نگهش دار 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

دوستان من صبح یکی گذاشتم دیشبم گذاشتم ولی فقط یه خط ظاهر شده حتی با گذشت 2ساعت بازم منفیع ... ینی نیستم ؟؟؟ فقط خیلی پرخور شدم و سینه هام درد مبکنه یکم ... میشه نشانه تخمک گذاری یا پریود باشه ؟

بی بی چک فقط وقتی درست نشون میده که از پریودت بگذره، اما اگه خیلی نگرانی آزمایش خون زودتر نشون میده ...

نه هنوز 13ام یا 15ام میشم جدیدا یکی دوروز اینور اونور میشم .... علاعمم رفته مثل تکرر ادرارم و تهوع فقط سینم یکممم حساسه و اشتهام زیاد شده همش دوس دارم دهن بجنبه 

بچها من همه شرایطتونو درک میکنم من و داداشم ک الان ۱۰ سالشه دوازده سال اختلاف سنی داریم و اصلا باهم ...

سارا جونم مشکل اصلی شوهرمه که اگر باردار باشم نمیخواد ... کلا با بچه دوم مخالفه ..  منم زیاد موافق نیستم ولی اگرم باشم بدم نمیاد چون دوس ندارم پسرم تنها باشه چون خودم تک فرزندم و الان خیلی تنهام 😔 مشکل اصلی شوهرمه و وقتی پشتم نیس واسه بچه منم میترسم ... مرد خیییییبی خوبیه حتی جلوی خانوادشم همیشه پشت منه همه جوره بگم دیگه .... ولی توی این یه مورد نه

کسی نیییییس ؟؟؟ من تکرر ادرارم و اینام خوب شده تقریبا ولی هنوز یسری علاعم مثل یبوست و یکمم تهوع و بیحالیو خستگیو دارم ... بی بی چکم بار اول یه خط خییلی کمرنگ افتاد و 3تا بعدی هیچ خطی نیوفتاد ... چیکار کنم ؟

کسیییییی نیس ؟؟؟؟ 

توروخدا بیاین کمک ...

من علائمم مثل تکرر ادرار کم شده ولی یکم تهوع در وسط روز روز دارم و پرخورم بشدت گشنم میشه حتی نصفه شب ... خیلیم خسته ام خیییییییلی صبحا که بدنمم درد میکنه حتی از کوفتگی 

بنظرتون باردارم ؟ 

بی بی چکام منفیه ن...