2821
2789
40 کنکوره40 دوازدهم نهایی20 یازدهم نهاییعمومی ها حذف شدنمحرومیت سرجاشهدانشجو های رشته های تاپ نمیتون ...

منظورت از دوازدهم نهایی 

هم درسای تخصصی هم عمومی ؟ که باید خرداد امتحان بدیم ؟

۲۰ درصد یازدهم نهایی شامل کدوم درس هاست ؟

که باید خرداد اونا رو بریم ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

40 کنکوره40 دوازدهم نهایی20 یازدهم نهاییعمومی ها حذف شدنمحرومیت سرجاشهدانشجو های رشته های تاپ نمیتون ...

منظورت از اینکه دانشجو های رشته تاپ نمیتونن کنکور بدن چی بود ‌؟

محرومیت چی سر جاشه ؟

منظورت از دوازدهم نهایی هم درسای تخصصی هم عمومی ؟ که باید خرداد امتحان بدیم ؟۲۰ درصد یازدهم نهایی شا ...

ببین کل درسا هم عمومی و هم تخصصی باید نهایی بدی همشونم یه ضریبی دارن

یازدهمم همینطور کل درسا هم عمومی هم تخصصی 

همشونم فقط توی خرداد میشه ترمیم زد و سابقه ایجاد کرد

منظورت از اینکه دانشجو های رشته تاپ نمیتونن کنکور بدن چی بود ‌؟محرومیت چی سر جاشه ؟

ببین دانشجو های دندون، پزشکی، دارو و دام که رشته های پر طرفدارن اگه الان دانشجو باشن چه آزاد چه شبانه روزانه فرقی نداره نمیتونن دوباره کنکور شرکت کنن

محرومیت هم یعنی اینکه اگه سراسری روزانه قبول شی نمیتونی سال بعدش کنکور شرکت کنی دوباره 

اگرم کسی الان دانشجوعه بخواد کنکور شرکت کنه باید قبل ثبت نام از دانشگاهش انصراف بده 

ببین کل درسا هم عمومی و هم تخصصی باید نهایی بدی همشونم یه ضریبی دارنیازدهمم همینطور کل درسا هم عمومی ...

ممکنه این تاثیر معدل برداشته شه ؟

و همون کنکور بدیم ؟

ببین دانشجو های دندون، پزشکی، دارو و دام که رشته های پر طرفدارن اگه الان دانشجو باشن چه آزاد چه شبان ...

من امسال کنکور دارم جوابش که اومد رتبه ام افتضاح شده بود

تو کارنامه کنکورم هم دو سه تا دانشگاه بر اساس سوابق تحصیلی مجاز بود ولی من پیگیرش نشدم و نرفتم پیش مشاور انتخاب رشته کنم 

الان من جز اون محروم ها هستم ؟

من امسال کنکور دارم جوابش که اومد رتبه ام افتضاح شده بودتو کارنامه کنکورم هم دو سه تا دانشگاه بر اسا ...

ببین مجاز شدن کاری نداره 

بستگی به اون انتخاب رشته داره

اگه انتخاب رشته نکردی و هیچ دانشگاهی اسمت قبول نشده 

مشکلی نیست