2789
عنوان

خواستگاری

93 بازدید | 14 پست

شوهرم همراه دوستش و مادر دوستش رفته خواستگاری 

دوست شوهرم مجرده و ی دختر نجیب میخواد حالا بعد ۳ هفته خانواده دختره جواب مثبت دادن(اینم بگم ک همسایمون هستن ولی هیچ شناختی من باهاشکن ندارم هیچ ارتباطی هم نداشتم باهاشون) ولییییییییی امروز شوهرم دید ی پژویی دم در خونشون مونده دختره همین ک شوهرمو میبینه بدو میره داخل درو میبنده  ماشینه هم یکم میمونه و میره شوهرم شک کرد میخواستیم بریم بازار منم از هیچی خبر نداشتم خلاصه سوار ماشین شدیم شوهرم یکم دور تر از خونه پارک کرد و گفت میخوام ببینم اون پژویی برمیگرده یا نه  یکم ک گذشت پژوییه برگشت رفت دم خونشون و دختره بدو سوار شد  شوهرمم افتاد دنبالشون همین ک متوجه ما شدن گازشو گرفتن و پیچیدن تو فرعی 

شوهرم خیلی ناراحت شد گفت این قرار بوده رفیقمو از کیش بکشونه تا اینجا پس این کارا چیه 

دختره دوس پسر داره عزیزم این واضحه 

احتمال اینکه بعدا ب شوهرش خیانت کنه خیلی زیاده 

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختره دوس پسر داره عزیزم این واضحه احتمال اینکه بعدا ب شوهرش خیانت کنه خیلی زیاده

اینا قرار خواستگاری رسمی گذاشته بودن خب چکاریه

دختره هم تو ماشین شالشو برداشته بود 

اینا قرار خواستگاری رسمی گذاشته بودن خب چکاریهدختره هم تو ماشین شالشو برداشته بود

نمیدونم شاید دختره نمیخواد ادامه بده خانوادش زورش میکنن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

حالا بازم مطمئن بشین شاید اصلا جریان چیز دیگه ای باشه

آخه دختری که دوست پسر داره و قصدشونم ازدواجه چرا باید به خاستگار جواب مثبت بده؟ دوست خودمم دوست پسر داره و قراره با هم ازدواج کنن ولی اصلا خاستگار راه نمیدن خونشون

نمیدونم شاید دختره نمیخواد ادامه بده خانوادش زورش میکنن

نمیدونم والا فقط یبار خواهر دختره اومد بهم گفت جریان خواستگاری رو(من اطلاع نداشتم) منم پرسیدم حالا نظرتون چیه 

گفت خواهرم داره فکر میکنه هنوز ولی فک نکنم جوابش منفی باشه

وقتی هم پرسیدم خواهرت متولد چنده گفت دهه هشتادیه من گفتم هنوز کوچولوعه  در جوابم گفت نه بابا دیگه بزرگه 

بنظرم خانواده دختره از اوضاع دخترشون خبر دارن ک اینو بهم گفت

دوست پسر داره و به اجبار خانوادش با دوست شوهر شما قرار بوده ازدواج بکنه

اره دیگه چون دختره اگه واقعا میخواست ازدواج کنه ک با دوس پسرش بیرون نمیرفت بهم میزد همه چی رو

شایدم میخواست دوست شوهرمو بکشونه خونشون ک مثلا دوس پسرشو تحت فشار بزاره

اینا قرار خواستگاری رسمی گذاشته بودن خب چکاریهدختره هم تو ماشین شالشو برداشته بود

خیلییی همینجوری ها اتفاق افتاده و شنیدم ک نامزد بودن همون نشون هم ، دختره باز دوس پسر داشته. ازدواج سنتی مثل هندونه سر بستس زیاد نمیشه اعتماد کرد بهش

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»