2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دنبال رویاها قرار نیست رویای همه پزشکی و مکانیکو روانشناسی باشه هزارتا راه موفقیت هست تو این دنی ...

منم میگم همینو نمیخوام کنکور بدم میخام یه بار واسه خودم زندگی کنم

نمبتونم یه شب راحت بخوابم

اخ گفتی 

انقدر صبح ها با حالت تهوع بیدار میشم که نگو 

ساعتم که زنگ می خوره می خوام گریه کنم که باز پاشدم باز شروع شد 

استرس اینده و شغل و کنکور داره روانمو بهم میریزه

منم میگم همینو نمیخوام کنکور بدم میخام یه بار واسه خودم زندگی کنم

بکن و نزار مدیون ایندت باشی در غیر این صورت قرار نیست حالت خوب باشه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اون جیزی که دوس داری واسش تلاش میکنی عاشقشی به نظرتون روانشناسی بهتره با مددکاری از نظز آینده شغلی

همه چی بستگی به محیطی داره که میخای شغلتو داخلش گسترش بدی

بعضی جاها هست که مراجعه به روانشناس رو بد می‌دونن مسلما تو این محیط پیشرفت نمیکنی 

ممدکاری هم همینطور ... مددکاری هیجانش بیشتره ولی زندگیتو هم می‌تونه دچار چالش کنه 

خلاصه که باید خودتو برای شنیدن و دیدن رنج و درد های مردم آماده کنی و تسکین زخماشون باشی . روحیه آن باید قوی باشه دختر

چقدر بدبختیم چقدر چرا سازمان سنجش اینکارو با ما میکنه ؟؟

اوففففف همینه مجبوریمممم مجبور بخون و ازین تاپیکا نزن 

واسه همه سخته

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
همه چی بستگی به محیطی داره که میخای شغلتو داخلش گسترش بدیبعضی جاها هست که مراجعه به روانشناس رو بد م ...

روحیم قویه علاقه دارم به کمک مردم فقط نگران آینده هستم کار داشته باشه یا ن