2777
2789

منم خیلی دلم میخاس دوقلو داشتم حتی لتروزول هم خوردم ولی الان اینقدر حاملگیم ناجوره استراحت مطلقم تو همین یکیش موندم خداروشکر دوتا نشدن

ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم خیلی دلم میخاس دوقلو داشتم حتی لتروزول هم خوردم ولی الان اینقدر حاملگیم ناجوره استراحت مطلقم تو ...

اره یکدونه خوبه سخته بارداری دوقلویی و حتی بزرگ کردنشون 

ب سلامتی🌸

اره یکدونه خوبه سخته بارداری دوقلویی و حتی بزرگ کردنشون ب سلامتی🌸

والا طرف دوقلو باردار بود خیلی هم ریلکس و عالی بود نمیخام بگم دوقلو سخته منظورم اینه خدایی نکرده اگه بدشانس باشی امکان داره همون یک قلوشم پرریسک باشه دیگه فکر کن بخواد دوتا بشن

والا طرف دوقلو باردار بود خیلی هم ریلکس و عالی بود نمیخام بگم دوقلو سخته منظورم اینه خدایی نکرده اگه ...

منم منظورم واسه اوناییه که یک قل هم سخته براشون

چون بارداری برای بعضیا اسون و بدون ویار برای بعضیا سخت و پرریسک و هر کسی بستگی به توانش داره

اونقدرا هم اسون نیست دیگه بعضیا زیادی اقرار میکنن نشون نمیدن😊😅

منم منظورم واسه اوناییه که یک قل هم سخته براشونچون بارداری برای بعضیا اسون و بدون ویار برای بعضیا سخ ...

منم میگم چون معلوم نمیکنه که قراره چجور بارداری رو پیشرو داشته باشی بهتره که ریسک نکنی چون منم قبل بارداری فکر میکردم قراره خوش بگذره چون خواهر و مامانم توحاملگی کاملا حالشون نرمال بود