2777
2789

منم با فامیل شوهرم رفت وامد ندارم از بس ذات خراب و پلیدن ولی فامیل خودمو رو هرازگاهی میبینم تو مهمونیا.

ولی بیشتر وقتمو صرف خانواده خودم وشوهرم میکنم تفریح دوتایی میریم میگردیم خوش میگذرونیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فامیل در حد سالی یکبار خونه هم رفتن هستیم بیشتر نه مسافرت خانوادگی میریم و دوستی هم نداریم نه که نداشته باشیم نمی‌خوایم رفتو آمد کنیم حوصله خاله زنک بازی نداریم

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

ماهم با همه کاتیمشاید سالی دو سه بار ب مامانم سر بزنم تمام

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

من خانواده خودم یه شهر دیگن من ازدواج کردم اومدم یه شهر دیگه برا همین خیلی کم میبینمشون

خانواده شوهرمم کم جمعیتن و کم رفت و امد همین مادرشوهر و پدرشوهر و خواهر شوهرم حالا هراز گاهی یکی از خاله هاش ببینیم

ولی دوست داریم یه چندتایی که با اونا میریم بیرون و مسافرت

خودمونم خاماودگی با بچه هازیاد بیرون و تفریح و مسافرت میریم