2777
2789
عنوان

بلاخره نی نی سایت درست شد

279 بازدید | 32 پست

از اون شب که قفل کرد  و حسابا جا به جا میشدن دیگه نیومدم اینجا سر بزنم حرصم گرفته بود 

چی شد بعدش چجوری حل شد؟

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا باز چشش نزنین خراب شه😂😂😂

بریم اسفند دود بدیم، اصلا اون شب صبح شد برای کاربرا؟😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

من ساعت ۲ خوابیدم هنوز درست نشده بود

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

پشمااامحسابا جابجا شدن ینی چی؟؟

یعنی انقدر سایت قفل کرده بود که هرکس میخواست بره تو کاربریش کاربری  ی نفر دیگه واسش میومد رسما اطلاعات رفت هوا

چه خبر شده؟ من دوهفته تعلیق بودم.

گفتم اینجاااا

الان ی مشکل دیگه داره یهو ادمو پرت میکنه بیرون

افرین دقیقا من دیشب هی وارد کاربری میشدم هی مینداخت بیرون میگفت کاربری صحیح نیس

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
الان ی مشکل دیگه داره یهو ادمو پرت میکنه بیرون

ما جامون خوبه اونی ک باید پرت بشه بیرون اونه😂

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
چی شده بود؟

گفتممم

2790
2778
2791
2779
2792