2777
2789

من این ماه قرص پونیکا و پودر فمی بست و کلی ویتامین و مکمل دیگه دکتر داده خوردم کلا داروها منشا گیاهی دارن دکترم متخصص زنان و نازایی 

من یه هفته به موعدمه و کلی دنبال علائمم🥺🥺توهم بارداری دارم 

سلام عزیزم من تازه فهمیدم باردارم از علائمم فقط دلم یهو هوس کرد ته دیگ بخورم پاشدم درست کردم یا یه شب دلم کله پاچه خواست با اینکه اصلا نمیخورم

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من این ماه قرص پونیکا و پودر فمی بست و کلی ویتامین و مکمل دیگه دکتر داده خوردم کلا داروها منشا گیاهی ...

من تو بیخیال ترین ماه اقدامم باردار شدم

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

سلام عزیزم من تازه فهمیدم باردارم از علائمم فقط دلم یهو هوس کرد ته دیگ بخورم پاشدم درست کردم یا یه ش ...

به به مبارکت باشه عزیزم  بسلامتی بغلش بگیری چند روز از موعدت گذشته؟ و اینکه اگه میشه از ترشحاتت بگو گلم چه رنگی هستن؟ سفید شیری یا شفاف ببخش واضح میپرسم  گلم و اینکه زیر دلت درد میکنه؟

من تو بیخیال ترین ماه اقدامم باردار شدم

منم فروردین سقط داشتم کلا به بارداری فکرم نمیکردم ولی بعد اون سقط خیلی ناراحت شدم توی ۸ هفته ایست قلبی کرد الان دلم واقعا میخواد باردار باشم

به به مبارکت باشه عزیزم بسلامتی بغلش بگیری چند روز از موعدت گذشته؟ و اینکه اگه میشه از ترشحاتت بگو ...

ممنونم عزیزم انشالله قسمت خودت

من روز ۲۹ بیبی چکم مثبت شد و رفتم ازمایش دادم بتام۲۶۰ بود ترشحاتم خیلی کم شده بود فقط تو روز یکبار میدیدم که یه چیز سفیدی رو لباس زیرم بود خیلیم سفت نبود...زیر دلم خیلی خیلی گاهی درد میگیره همچنین کمرم به محض اینکه دراز میکشم خوب میشه

منم فروردین سقط داشتم کلا به بارداری فکرم نمیکردم ولی بعد اون سقط خیلی ناراحت شدم توی ۸ هفته ایست قل ...

ایشالله بسپار به حضرت فاطمه چون ایام فاطمیس...انشالله که صدای دلتو بشنوه و حاجت روا بشی عزیزم

ممنونم عزیزم انشالله قسمت خودتمن روز ۲۹ بیبی چکم مثبت شد و رفتم ازمایش دادم بتام۲۶۰ بود ترشحاتم خیلی ...

مرسی که جواب دادی ازخدا میخوام بارداری آروم و پر از آرامش داشته باشی گلم منم این علائمو دارم توکل به خدا قسمت❤

مرسی که جواب دادی ازخدا میخوام بارداری آروم و پر از آرامش داشته باشی گلم منم این علائمو دارم توکل به ...

ممنونم عزیزم انشالله که بیای خبر بارداریتو بدی حتما بهم بگو😍🥰