استاد ما کلا خودش ی جزوه داده بهمون و اونارو تدریس کردهحالا بهمون سوال از کتاب توماس داده و گفته حل ...
اخی نه بابا استادهای ما کلا یه چیزیشون بود ۴ صفحه جزوه کلا میگفتن بعد موقع امتحان همه از رفرنس میومد باید کل کتاب هم میخوندی بعضی هاشون چن تا مقاله میدادن میگفتن امتحانتون از همین مقاله هاس حالا باید اونم ترجمه میکردیم
با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس ریپ نزنین و تو تاپیکم نیاین.با تشکر فراوان😚//مجددا تاکید میکنم،منو ریپ نزن مردک چند نطفه ای مجهول پدر
با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس ریپ نزنین و تو تاپیکم نیاین.با تشکر فراوان😚//مجددا تاکید میکنم،منو ریپ نزن مردک چند نطفه ای مجهول پدر
چندساعته دارم دنبالش میگردم،نیستن تو تلگرام ن تو نت
https://t.me/JOZVEGAH
اینجا هست