2777
2789
یادش بخیر ترم یک و دو دانشگاه خوندم اره دیگه درسنامش بخونی میتونی حل کنی البته ترم اول من توماس خوند ...

استاد ما کلا خودش ی جزوه داده بهمون و اونارو تدریس کرده

حالا بهمون سوال از کتاب توماس داده و گفته حل کنید

من ک نمیفهممش🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استاد ما کلا خودش ی جزوه داده بهمون و اونارو تدریس کردهحالا بهمون سوال از کتاب توماس داده و گفته حل ...

اخی نه بابا استادهای ما کلا یه چیزیشون بود ۴ صفحه جزوه کلا میگفتن بعد موقع امتحان همه از رفرنس میومد باید کل کتاب هم میخوندی بعضی هاشون چن تا مقاله میدادن میگفتن امتحانتون از همین مقاله هاس حالا باید اونم ترجمه میکردیم 

از تو حلل ببین

کتابشم به درد نمیخوره

تهش فقط فرامرزیه که به درد امتحان میخوره

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس ریپ نزنین و تو تاپیکم نیاین.با تشکر فراوان😚//مجددا تاکید میکنم،منو ریپ نزن مردک چند نطفه ای مجهول پدر

حل کجاست😂

تو تلگرام و نت بزن حل المسائل توماس

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس ریپ نزنین و تو تاپیکم نیاین.با تشکر فراوان😚//مجددا تاکید میکنم،منو ریپ نزن مردک چند نطفه ای مجهول پدر

چندساعته دارم دنبالش میگردم،نیستن تو تلگرام ن تو نت

https://t.me/JOZVEGAH

اینجا هست