2789
عنوان

نوزاد تپل

| مشاهده متن کامل بحث + 32084 بازدید | 44 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هرچی بچه تپل اطرافم بودن موقعی که از شیر گرفته شدن لاغر شدن.فقط یه دختردایی دارم اون غذاروهم زیادمیخوره.که اون طفلی مریض که شد لاغرشد و لاغر موند.خلاصه ی حرفم این بود که همشون لاغرشدن.نگران نباشید و فعلا از تپل مپل بودنش لذت ببرید.وووووش من ذوق میکنم واسه تپلی ها😍😍😍😍

بای بای نی نی سایتی ها

نظرات متفاوتی میدن بچه ها

وااقعیت اینه که وزنش زیاده

با مشورت دکتر کنترلش کن..بچه چاق و کلا آدم چاق خودش سرخورده میشه و بعدها نمیبخشدت

مراقبش باش سالم و وزن مناسب ئاشته باشه

زیاده بهش نده حواست باشه به غذا هم افتاد ذائقه شو شیرین نکن

همه چیز بده بخوره اما سالم و مقدار کافی

اگه وزنش به قدش میخوره نکران نباش دختر منم وزنش بالا بود اما قدش هم ماشاءالله بلند بود.... هر دوش همیشه از نمودار میزد بالا.... الانم تو پر ... اما چاق نیست.... البته شیرش رو بتونی کنترل کنی خوبه.... شوهرم همش غر میزنه میکه دخترم زیاد غذا میخوره معدش گشاده. تقصیر من میندازه. 

دختر من سه ماهگی هشت کیلو بود.شیش ماهگی ده کیلو.به دندون و مریضی افتاد کلی لاغر شد.طوری ک یه سالگی ده و هفتصد بود‌.الان ک بیست ماهشه سیزده و نیمه.باز یک و نیم کیلو اضافه داره دکتر میگه عیبی نداره.خوبه

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  

سلام. میدونم این تاپیک قدیمیه و احتمالا کوچولوی شما در آستانه سه سالگیه. میخواستم بدونم الان هم تپله؟ آیا به غذا خوردن که افتاد لاغر شد؟ آیا به موقع راه رفت؟ رژیم بهش دادین یا نه؟ 

چون پسر منم خوب وزن میگیره شکر خدا. اما دکتر میگه زیاده. منم نگران فرداش هستم...دیر راه نره؟ یا مشکلات دیگه...

تیکر یک سالگی پسر دومم...

دختر منم واکسن دوماهگی ک زدم براش ۷۴۰۰ بود بهداشت گفت زیاده بالا نموداره البته قدش هم بلنده.... خواهرزادم هم همین طور بود الان لاغر شده ۱۹ماهشه ۱۳ کیلو... تحرک زیاد داره... البته دختر من الانا زیاد شیر نمیخوره بیشتر میخابه میگم شاید بخاطر خوابشه ک وزنش خوبه خداروشکر همین ک سالمن

من مادر دوتا فرزند هستم یسنا اسم دخترمه اگه امکان داره کاری سراغ داشتید بمن اطلاع بدید شدیدا نیاز به درآمد دارم هرچند کم باشه ممنونم🙏🙏
وا اين چه حرفيه دختر منم چهار ماهشه نه كيلو تو دوماهگي هم هم وزن دختر شما بود چرا كمتر شير بدي كه بچ ...

عزیزم خودتون چی میخورید یا چطور شیر میدین چند ساعت به چند ساعت و چند دقیقه که ماساله تپله .من پسرم لاغره ۳ ماهش .ممنون

دختر منم واکسن دوماهگی ک زدم براش ۷۴۰۰ بود بهداشت گفت زیاده بالا نموداره البته قدش هم بلنده.... خواه ...

خواهشا ما که بچه لاغر داریم رو راهمنمایی کنید از تغذیه خودتون تا نحوه شیر دهی به نوزاد تا تپل بشن

واقعا وزنم کم کردن؟؟ مرسی بچه ها یکم آروم شدم اونقدر اینو اون میگن چاقه نگران بودم از طرفیم عذاب وجد ...

سلام دوست عزیز چند سال از این موضوع گذشته دخترتون لاغر شد یا هنوز تپل چاقه چون منم مشکل شمارو دارم ممنون میشم‌بگید